שאלות

TrojanRhin

New member
שאלות

כשהולכים לקחת טופס ירוק, הם צריכים לשים שם תמונה שלי. אז השאלה היא כזאת: אפשר להביא להם תמונת פספורט מהבית, והם ידביקו את זה שם או משהו כזה, או שלא? ועוד משהו- אם התמונה לא מוצאת חן בעיניי, הבנתי שאין מה לעשות ואי אפשר להצטלם שוב, וצריך ללכת למשרד הרישוי כדי שהם יפתחו את חסימת הצילום. צריך ממש ללכת, או שאפשר פשוט להתקשר? ודבר אחרון- כשאני משלם את האגרה- אני צריך להביא איתי את הטופס הירוק? אה, עוד דבר בקשר לשאלה האחרונה: בהנחה שהתשובה לשאלה השלישית היא-כן, אז יש לי עוד שאלה: נגיד שצילמו אותי ואני לא מרוצה מהתמונה. אני הולך עם הטופס הזה לדואר ומשלם. האם לאחר מכן אני יוכל להצטלם שוב? כי הבנתי שכשמצטלמים שוב פשוט מצרפים את הטופס עם התמונה החדשה לטופס עם התמונה הראשונה, שעליו כבר כתבתי את כל הפרטים. אה, ואפשר להצטלם ביום שאני עושה את התאוריה? קצת ארוך... תודה לכל העונים.

2 Mיכל

New member
אי אפשר להביא תמונה פספורט ולמיטב

ידיעתי גם לא להחליף אותה (אלא אם את מבקשת שיצלמו אותך שוב לפני שמדפיסים לך את הטופס), אבל אני לא חושבת שהיא משמעותית. היא סה"כ כדי שידעו שאת באמת מי שרשומה על הטופס הירוק. את האגרה משלמים בדואר ולא צריכים את הטופס הירוק כדי לשלם אותה. אין קשר בין האגרה לטופס הירוק. את יכולה להוציא אותו אחרי תשלום האגרה וגם ביום של התיאוריה, פשוט לבוא איתו ועם האגרה המשולמת לתיאוריה. (מומלץ לעשות טופס ירוק קודם, לא ביום של התיאוריה, פשוט כי יש תור לתיאוריה וחבל לא להספיק או להיות בלחץ).

TrojanRhin

New member
מיכל וכולם

מיכל- אמרת שהתמונה הזו לא חשובה- לפי מה שהבנתי זו התמונה שמופיעה על הרישיון נהיגה, ולא "סה"כ כדי שידעו שאני באמת מי שרשום על הטופס הירוק", לא? ודבר שני- זה מה שקרה בחנות שבה לקחתי את הטופס הירוק, וגם הצטלמתי: העובדת שם צילמה אותי וביקשתי ממנה לראות את התמונה, עוד כשהיא הייתה על המחשב. היא הראתה לי אותה ואמרתי שאני לא מרוצה. היא אמרה לי דברים בסגנון "מה לא בסדר", "אי אפשר שוב", ואני מתווכח איתה שם, והיא בינתיים ממשיכה על המחשב בתהליך ההדפסה, ואז כבר בטוח אי אפשר שוב, כי זה חסום. ממה שהבנתי אח"כ מעובדת שנייה שהייתה שם (שנכנסה אחרי ששמעה את הויכוח הקולני...) הוא שאפשר ללכת למשרד הרישוי, לבקש מהם לבטל את החסימה, ואז ללכת ולהצטלם שוב. היא טועה? ובמקרה שהיא אכן טועה- נגיד שהטופס ירוק נקרע לי בטעות או נעלם- לא יעשו לי חדש? בטח יעשו, לא?

2 Mיכל

New member
לא ידעתי שהיא תופיע גם על הרישון.

בקשר ללהצטלם שוב, נראה לי שזה תלוי במצב הרוח של האחראית על הטפסים האלה. אותי צילמו כמה פעמים (כי המצמלמה לא הייתה מכוונת טוב בהתחלה, אבל עדיין).

aviGODFATHER

New member
בקשר לשאלה השנייה

אני לא יודע אם בכלל אפשרי להחליף תמונה, אבל מה שבטוח - לא עושים את זה דרך הטלפון. איך הם אמורים לצלם אותך מחדש?

אפשרי להחליף אותה..

להביא תמונת פספורט- זה לא אפשרי כמו שאמרו חבריי... להחליף זה דווקא כן אפשרי.. אומנם אני לא יודע אם לכל אחד שיבקש יתנו להחליף אבל זה אפשרי (בדוק מהניסיון של המשפחה שלי)

lsd600

New member
אי אפשר להחליף תמונה בטופס הירוק..!

ואי אפשר להביא תמונת פספורט. זה בלתי אפשרי. הם מצלמים אותך במצלמה דיגיטלית והתמונה נכנסנת אוטומטית למחשב.. מה בדיוק הם יעשו עם פספורט.? זה לא הוצאת דרכון..

למעלה