שאלות

שאלות

שבוע טוב לכולם! להלן מספר שאלות: 1. האם ניתן בשיעורי נהיגה ליסוע למשרד הרישוי על מנת לתרגל את היציאה משם או שזה מותר רק לרכבים שהם במבחן מעשי? כלומר, האם אני יכולה להיות שם לפני שיהיה לי טסט כדי להכיר את המקום פחות או יותר ולגלות מכשולים סמויים בו? 2. חנייה בניצב- המורה שלי אמר שאף פעם לא מבקשים את זה בטסט. האם זה נכון?

אוראל1988

New member
../images/Emo26.gif

כן, לקראת הטסט המורה שלך יקח אותך לשם ותתרגלי.. לגבי חנייה בניצב אני אישית מעולם לא עשיתי ואפילו שמעתי על כך אבל אין שום סיבה שלא תהייה לך אחת כזו.

crazy bitch17

New member
בנוגע ל2

ממש אל תסמכי על זה... אני אישית הגעתי לטסט והטסטר ביקש ממני חנייה בניצב,מכייון שאף פעם לא למדתי את זה ובכלל לא ידעתי מה זה אומר לא ידעתי מה לעשות..אז אמרתי לו שאני לא יודעת לעשות את זה,הוא הסביר לי לאיזה מצב אני צריכה להגיע,אז אמרתי לו שאני אנסה,ניסתי ויצא לי נחמד אבל טיפה עקום.. פחדתי שהוא יכשיל אותי בגלל זה אבל בסוף עברתי... (אח'כ הסתבר לי שהטסטר המסויים הזה כל הזמן מבקש חנייה בניצב ולא חנייה מקבילה למדרכה.) מה שאומר שעדיף לא להמר וללמוד הכל הכי טוב שאפשר..

בנוגע ל-2..

גם אם לא מבקשים- תבקשי ממנו לתרגל.. אם לא יועיל- לא יזיק.. במקס' אם יבקשו ממך חנייה כזאת או אחרת תבקשי מהטסטר להסביר איך לעשות משום שלא למדת.. (ממני ביקשו לעשות באחד הטסטים חנייה בניצב אח"כ להתקדם קדימה ולחזור אחורה לחנייה בת 60 מעלות) ככה שאם את זה ביקשו ממני אז חניה רגילה בניצב סביר להניח שיבקשו..

Taam YutvatA

New member
לגבי 2 לא נכון. הטסטרית שלי../images/Emo19.gif

ביקשה ממני לעשות חניה בניצב.

רן88

New member
סתם כדי לחזק את השאר

גם ממני ביקשו חנייה בניצב בטסט, מותר לטסטר לבקש הכל.

מתן1002

New member
ככה אותי לימדו חנייה בניצב..

חנייה בניצב- לעבור את הרכב, לסובב את ההגה לכיוון המדרכה בזמן נסיעה, להיכנס לחניה כאשר בסופו של דבר ההגה מסובב עד הסוף. כאשר מתיישרים, מסובבים שני סיבובים חזרה כדי שההגה יהיה ישר ואז ממשיכים במעט נסיעה אחורנית.

One Echoe

New member
אה אוקיי.

דווקא המורה שלי ממש לימד אותי את החנייה הזאת, ואפילו די הרבה.

gold ayelet

New member
אני לא מצליחה לחנות חנייה בניצב

בחנייה של הביית! אני אמורה להיכנס בין 2 המכוניות, והמכונית שלי היא ארוכה וגדולה... ההורים שלי טסים לחו"ל זה אומר שהמכונית שלי לשבוע, הבעיה היא שאני לא יודעת איך אני אמורה להחנות את המכונית !!! מישהו יכול לפרט יותר? איך אני יודעת מתי להתחיל לשבור את ההגה והכל... ושאלה.. יש הבדל אם זה הגה כוח או לא? כי זה שכתב מעליי אמר 2 סיבובים חזרה וזה.. האם בכל הגה זה ככה?

abcdcba

New member
אין נוסחת קסם

בכל מכונית זה שונה- בכל מצב זה שונה (מאיפה מישהו בפורום אמור לדעת מה אורך המכונית שלך, מה המרחק מהחנייה, מה הזווית), זה משתנה כל כך ממצב למצב.. המלצה שלי- שאחד ההורים יסביר לך בדיוק איך עושים את זה- ופשוט תעשי את זה 4 פעמים ברצף.. לי יש חנייה לא פשוטה בבית- ואחרי כמה תירגולים- אני עושה אותה אוטומטית..

roe10

New member
תסתכלי באחד הנושאים שנפתחו עכשיו

ותראי שדווקא כן מבקשים חנייה בניצב.תתרגלי את זה עם המורה.

למעלה