שאלות!!!

black snake1

New member
שאלות!!!

היי זאת פעם ראשונה שאני כותב בפורום ויש לי כמה שאלות 1. יש לי רק ₪1860 אבל מספיק שירים לאלבום. אלבום עולה 8000 שח נכון? כי אם כן אז רציתי לשאול אם אני בכלל יכול לעשות אלבום או שאני יכנס לחובות או כל משהו אחר. 2. אני רוצה לתת לחבר את הכתובת של הלהקה שלי אבל אם אני מעתיק את הכתובת של הלהקה שלי זה יוצא איכשהו אחר שאני לא יכול לשים כי אני לא בטוח אם כשאני ישים את זה פה אז יוכלו לפרוץ לי. 3.זה לא פר שבהתחלה היה אפשר לעשות כל מיני דברים שעכשיו אי אפשר לעשות כמו: שיהיה אפשר לעשות כמה שירים באותו יום וכל שיר יקח שעה אחת וכו' אז כדי שיהיה משחק הוגן אז או שתחזירו את זה למצב הקודם או שתורידו נגיד 20 שירים ללהקות הגדולות (ויהיה להם מספיק גם אם יורידו להם יותר) וללהקות הקטנות תעלו כמה שירים ואז יהיה יותר הוגן או שתעשו משהו א-ח-ר!!!!! תודה מראש black_snake

תשובות

1. לדעתי כדאי לך לחכות, כמה מעריצים יש לך? אם פחות מ5000 אז לא כדאי לך לדעתי.. 2. מה השאלה פה? תן לו רק את המספר של הלהקה שלך ושהוא ייכנס לבד.. 3. לא כ"כ הגיוני שיעשו את זה... אלה שהיו כאן מהתחלה הרוויחו, ולדעתי היו צריכים לאפס את המשחק אחרי שעשו את השינויים אבלל משום מה לא עשו את זה..

black snake1

New member
תודה אבל....

1. יש לי את המספר של הלהקה הוא 1957 אבל איזה כתובת אני נותן לו או איך הוא צריך למצוא אותי. 2. התחלתי רק לפני יומיים יש לי בסך הכל בערך 300 מעריצים אבל יש לי היום ועוד יומיים הופעה

1. דקה אני מביא לך את הכתובת שלך

2. אל תוציא אלבוםם לא ייצא לך מזה כלום חוץ מלבזבז מלא כסף!

black snake1

New member
תודה

תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה

black snake1

New member
תיקון..

עכשיו עלו לי בערך 50 מעריצים אז יש לי 350 מעריצים ואיזה כיף לי עכשיו קיבלתי הודעה שהעלתה לי את הגיבוש,המעריצים והאנרגיה זהו

black snake1

New member
חח לא משהו אחר..

הנה זה מה שכתוב: חברת תפוז אנשים פתחה פורום חדש בנושא הלהקה שלך. הפורום נמצא באשכול מוזיקה ומנוהל על ידי שני מנהלים צעירים ומוכשרים. הגולשים שנכנסו הביעו שמחה על הפורום החדש וכבר התחילו לדסקס על השירים ועתיד הלהקה. שים לב - תקרית זו השפיעה על המדדים: מעריצים, אנרגיה, גיבוש,

אז מה,

גם ללהקה שלי יש פורום בתפוז...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifבנתיים אל תוציא אלבום

תעשה הופעות בפאס.. זה מכניס כסף ומעריצים ולא לוקח לך כסף. ככה אתה רק מרוויח ולא יכול להפסיד.. בהצלחה

למעלה