שאלות

שאלות

יש לי צ'ינצ'ילה... 1. האם זה בסדר לתת לה מקל דבש (שמיוחד לצ'ינצ'ילות) שמכיל דגנים, זרעים, מינרלים, שמנים ושומנים, דבש וקליפת עץ....? וזה של חברת funny fitness 2. האם זה בסדר שלפעמים נושרות לה שיערות?..... לא משהו קיצוני אבל פה ושם....

למה לא?

מקלון כזה זה טוב, כמובן במידה סבירה - כתוסף ולא כבסיס למנת המזון היומית. נשירה מדי פעם - האם הכוונה לשערות בודדות או לקווצות שמשאירות קרחות? באופן עקרוני נשירה פה ושם זה נורמלי וכך הפרווה מתחדשת.

לא קרחות

חלילה טפו טפו טפו..... אבל לפעמים מתעופפות להן כמה שערות.... בקשר למקל אני שואלת כי קראתי שזה אסור כי זה מכיל המון סוכר ופוגע להן בקיבה......

ועוד שאלה

לפעמים הצ'ינצ'יל של פשוט נשכב על הצד ושוכב כאילו (טפו טפו טפו)..... זה לא קורה כשהוא ישן אלא בשעות הפעילות.... ובעיניים פקוחות.... זה ממש מפחיד אותי... אני לא יכולה לראות אותו ככה.... האם זה בסדר?

האם הוא מגיב כשזה קורה?

הכוונה לגירויים שבדרך כלל הוא מגיב אליהם, כמו מגע או קול. אם כן - זה לא נשמע לי מאד מדאיג, ויכול להיות חלק מההתנהגות הנורמלית שלו. אם הוא לא מגיב, זה יכול להיות סימן לבעיה

זה לא נשמע מאד מדאיג

אני הייתי יותר דואג אם הוא לא היה מגיב לגירויים כלל. אם הוא מגיב - הוא בהכרה, וזה אומר שאולי הוא אפילו רק ישן.

למעלה