שאלות

_alon_

New member
שאלות

שלום לכולם, מפעם לפעם אני מבקר בפורום הזה ואני חייב להודות שהוא ממש מענין, אך למישהו שלא נוטל חלק בלימודי קונג-פו קצת קשה להבין על מה אתם מדברים ולכן מספר שאלות: 1. האם כולכם לומדים קונג-פו באותו מקום? 2. האם כולכם לומדים קונג-פו אצל בן? 3. מה בין שאמבלה לבין קונג-פו, אני יודע שיש שיטות של נמר, דרקון... אבל איך שמבאלה משתלב בכל זה. 4. האם יש קבוצה באזור ת"א ואם כן מתי,היכן וחתך הגילאים (למרות שבזמן העומד לרשותי הסיכוי שאבוא שואף ל-0) 5. האם אתם יכולים לתת תקציר (רצוי משהו טיפה פיזיקאלי) על הדברים שאתם מדברים עליהם (לדוגמא מה זה מעברים קסומים?)

deep ocean

New member
ברוך הבא ../images/Emo20.gif

כרגע אין לי זמן וכוח לענות על כל השאלות, אבל בקצרה: חלק ממי שכותב פה מתאמן אצל בן בקונג פו. חלק לא. השיעורים מתקיימים בתל אביב בשעות מגוונות, ויש אפשרות לבוא לשיעור נסיון. אתה יכול לתאם עם בן. הוא מפרסם את הטלפון שלו, אבל אני מעדיפה לחכות שהוא יגיב, בכל זאת. הוא גם מעביר חוג שנקרא מעברים קסומים. משום מה יש לי הרגשה, שלמרות שהצהרת הצהרת כוונות- "למרות שבזמן העומד לרשותי הסיכוי שאבוא שואף ל-0" יש לי הרגשה שהסיכוי יכול להשתנות אם תהנה בשיעורים..
בהצלחה מיכל

chanda

New member
miiiiiiiiichal

hi, I also read Alons text and didn´t entirely buy the part about not having time etc. He seems realy intrested... and should definately give it a go... Alon, I have the feeling we will meet soon
do I c u sunday? love caro

deep ocean

New member
hahha, yea i know

oh, if you remember, bring me the pics on sunday o.k? love yaaaaaaaaaa michal p.s-i also have a feeling we´ll see alon very soon

chanda

New member
hi alon

I am just writting you a short answer for in the meantime as the best answer for your questions will be from Ben... x right now (saturday 15.00) Ben and the saturday group are getting ready for shiur. Why am I not there? believe me I´d love to, but I dance on saturdays so I go to Kung fu during the week Most people from this forum study Kung Fu in Shambahla with Ben, but not all. There is a website for shambahla where you can read about the different hugim etc... it´s still small and new but you might find part of the information you were looking for. All in all , all I realy have to say is that Kung Fu with Ben is more in every sence.... Well I am not that good with words, and on top of that I am supposed to be working.... hope I helped love caro

pinibs

New member
תשובות

הי אלון, ברוך הבא לפורום, ותודה על העניין שאתה מגלה בו ובנו. רובנו לומדים קונג פו, וכן, רובנו עושים זאת אצל בן. על מנת שתוכל לקבל יותר מושג על מה שקורה פה, אני ממליץ לך לעבור לראש הדף, שם תמצא את "קישורי הפורום", "מאמרים" ו"קבצים". יש שם ים של חומר, אז פשוט קרא מה שמעניין אותך, וזה בטוח ישפוך לך הרבה אור על הדברים. תגלה קצת יותר על מה זה הקונג פו הזה, ותראה שזו לא רק אומנות הלחימה, אלא דברים רבים נוספים. אשר לשיעורים, אחד היתרונות (אחד מיני אינספור) בשיעוריו של בן הוא העובדה שהם מתקיימים במועדים רבים ומגוונים, החל מעלות השחר ועד צאת הלבנה (באמת!). אם באמת תרצה להצטרף, אין לי כמעט ספק שתוכל למצוא את הזמן שהכי יתאים לך. אם אתה מעוניין להתנסות (ולהידבק בחיידק), תכתוב הודעה חדשה (או תשרשר אחת לשרשור הזה) לבן, והוא מן הסתם יחזור אליך עם עוד פרטים. יהיה כיף אם תנסה. וגם... האם תוכל לספר מעט על עצמך (רק מה שבא לך)? בהצלחה, פיני

_alon_

New member
פרטים ושאלות לבן

פרטים: נתחיל עם ענין הזמן שזכה לתגובות: אני די עובד הרבה, חברים שלי יודעים שבעשר בלילה מצלצלים אלי לעבודה ולא הביתה, ואני בקושי דוחס אותם ואת האימונים ותודה לאל שהתואר הראשון נגמר והשני עוד לא התחיל..אבל אם אתם מתאמנים בשעות מוזרות ובשישי-שבת אז אולי יש על מה לדבר... אני מתאמן בקראטה שוטוקאן כבר שנה ואוהב את זה מאוד (ביחוד לגלות מדי פעם שהתקדמתי טיפה, ומה אפשר לעשות אני מתקדם טיפה טיפה). ראיתי פעם אימון שבן העביר (באימון פורום 1) ושם היה נדמה לי שקונג-פו די דומה לקראטה, אבל(!)...כבר זמן לא קטן אני עוקב אחרי פורום דרך הלוחמים והפורום הזה ודי לא מבין על מה אתם מדברים, שיעור על הליכה, שיעור על ראיה, האומנות הזו והאומנות האחרת ולכן הגעתי למסקנה שאתם לומדים דברים שאני לא (וכנראה שאני לומד דברים שאתם לא) וכאן מתחילה ההתענינות. קראתי את המאמרים וחלק מהתכתובות ואני רוצה להגיד שבתור אחד חיצוני שלא עשה בחיים מדיטציות או דברים כאלו ממש קשה להבין על מה אתם מדברים בחלק מההודעות. טוב מתחיל בקר ב-TV אז נשתמע יהיה נחמד אם מישהו (בן כולים אומרים שזה יהיה אתה) יוכל לפרסם טיפה יותר פרטים כמו מתי, כמה, למה (וחתך גילאים, שלא אגיע וכלום יהיו בני 15). בכל מקרה אם אגיע(שוב הענין הזמן הקטנוני הזה) זה צריך להיות משהו להעשיר את הקרטה ולחזק תחומים שונים ולא להחליפו.

למה דווקא אצלי? ../images/Emo3.gif

בכל אופן, אם אתה מתעניין דווקא בחוג הקונג-פו שאני מעביר, אז: - גילאים בערך בן 20 ל-40 (למרות שיש גם כמה שהם מתחת ל-20 ומעל ל-40) - לומדים בעצם שלושה נושאים: את הקונג-פו עצמו, את אמנות הלחימה ואת אמנות הריפוי, כאשר בחודשים הראשונים מתמקדים בעיקר ביסודות של אמנות הלחימה (שהינה יישום אחד של הקונג-פו) - מרכז ת"א, בשעות שונות (יש כמה קבוצות) - יותר מדוייק מזה דרך מייל או טלפון (אתה מוזמן) ועוד משהו, יהיה מעניין לשמוע על לימודיך. אמנם זה לא פורום על אמנויות לחימה, אבל על "הגנה עצמית" בהחלט כן, אז יהיה מעניין אם תספר לנו קצת על הנושא, במידה בה הוא כלול בלימודיך, אם בא לך. וחוץ מזה, ברוך הבא לפורום!

pinibs

New member
בן, מדוע אתה לא מופיע ברשימה של

זאב? ובקשר לשרשור הנוכחי, אני חוזר לשאלה ששאלתי אותך לפני מספר ימים על המלצות וכו´, ושואל שאלה יותר ספציפית: כשמישהו שואל (כאן או בפורום אחר) על לימודי קונג-פו, האם אני יכול להפעיל את שיקול דעתי ועל פיו לתת לו/לה את מספר הטלפון שלך? פיני

אני לא יודע, אולי בגלל שלא ביקשתי

להופיע בה, בשילוב עם העובדה שלא הוכנסתי לתוכה...
כן, אפשר לתת את מספר הטלפון שלי כשרוצים לעשות כן (נייד יהיה יעיל יותר) מבלי להתייעץ בי לפני כן. ממילא אני מופיע בספר הטלפונים. באהבה בן

למעלה