שאלות..

Anywere is

New member
שאלות..

מצטערת על הבורות..כבר שאלתי בסקס לנוער..וענו לי מאד יפה..אולם אני ספקנית ולכן אני רוצה שאנשים יותר מבוגרים ויותר מנוסים יעזרו לי. אז קודם סליחה על השאלות הפרימיטיביות..אני באה מבית מסורתי מחניק..שעד גיל 20 יש איסור לצאת עם גבר..ועד החתונה, רק אחרי החתונה, לשכב.. אני ה``כבשה השחורה`` בסתר..אני בסתר יוצאת עם בן זוגי קרוב לשנתיים, אני ביוני בת 18..ואימא גוררת אותי למרפאה שלה לבדיקות גניקולוגיות אצל רופא מוסמך אחר..והיא תמיד מקבלת את התוצאות..חברי סקס לנוער אמרו שאני יכולה לאסור על הגניקולוג לתת את תוצאות הבדיקה לאימא..למרות שלדעתי זה יראה חשוד שאני פתאום אבקש זאת, מה דעתכם? 2. נגיד יש חדירה מאחור,רק חדירה מאחור..ואני באה לתור אצל הגניקולוג הוא יכול לדעת שהייתה שם חדירה? 3. אמרו לי שחדירה מאחור פוצעת ויש מצב שירד דם..איך מונעים זאת? זה לא יגרום לאיידס? 4. אמרו לי להשתמש בחומר סיכה..אמ..מה זה? סליחה סליחה :( סליחה על השאלות המפגרות..אבל זה חשוב לי.
 

ohadz

New member
אז ככה,

לגבי השאלה הראשונה, אני לא בקיא בחוק הגנת הפרטיות במקרה של קטין. מבדיקה שגרתית אצל גניקולוג, הוא לא אמור לדעת על חדירה בפי הטבעת, הוא גם לא אמור לבדוק שם כלום... בגלל קיומם של נימים דקים, אכן יש סיכוי שהם יתפוצצו במהלך החדירה וירד דם. ניתן למנוע זאת ע"י חומר סיכה כמו שאמרו לך. לאיידס זה לא יכול לגרום, זה יכול להעביר את הנגיף במידה ואחד מכם נושא אותו. בכל מקרה רצוי ומומלץ להשתמש בקונדום. חומר סיכה זהו חומר נוזלי הבא לסכך את איזור החדירה ולהקל עליה. ישנם מספר סוגים של מספר חברות, אך חשוב לדעת כי מומלץ להשתמש בחומר סיכה על בסיס מים ולא על בסיס שמן.
 
אתם חרדים בבית?

אני הייתי בורחת מבית כזה, זה הדבר הכי משפיל בעולם מה שהיא עושה לך עם הבדיקות הגניקולוגיות!!!!!
 

ohadz

New member
מה את יודעת על החים שלה?

בת כמה היא מה מצבה הכלכלי לאן תלך ועם מי בי"ס, בגרויות...
 
גם אני באתי מבית כזה

לא עד כדי כך... אבל גם ההורים שלי דתיים ופרימיטיביים ומנסים עד היום לשלוט לי בחיים , את לא מבינה באיזה רמות , אבל תמיד נלחמתי בהם. בגיל 18 כשהתגייסתי - ביקשתי בסיס רחוק. אחר כך למדתי באוניב', למרות שיכלתי ללמוד באוני' ליד הבית בחרתי באוני' רחוקה וגרתי במעונות. ואחרי זה כשהתחלתי לעבוד שכרתי דירה. עכשיו אני שוב בבית , בין דירות , תוך כדי אני מחפשת דירה , כי הם עוד פעם התחילו לנסות לשלוט לי בחיים מה שאני מנסה להגיד, ולתת לך גם דוגמא - זה שיש לך את האופציות לצאת מזה ותאמיני לי שזה שווה את זה. אם את עצמאית <וגם קצת מרדנית
> הגיע הזמן שתבני את האני העצמי שלך מחוץ לבית , זה רק יכול לעשות לך טוב
 

Anywere is

New member
קודם אסיים בגרויות.

עבדתי שנים על זה וכן קיבלתי מלגה לעיצוב ביגוד במילאנו ..אז אני אשרת בצבא ואברח לתמיד..
 

Anywere is

New member
רוצים אותי למודיעין..

בגלל שאני זוכרת פרטים הכי מדויקים..אבל עד זה..אלוהים גדול..אולי מישהו יעשה לי טובה ויחטוף אותי..
 
למעלה