שאלות

lashoni

New member
שאלות

א.שתי השאלות הכי טיפשיות. אבל ראיתי את זה באנגלית, ולא את הכל אחותי יכולה לתרגם לי (לא, אני לא קטנה. אבל קשה לי להבין...) מה זה הפולס (pulse), ומישהו יכול להסביר לי קצת את מה שהראו בסדרה על כת ההתרבות? ב.מישהו יודע את הגילאים של הדמויות? (אני רוצה לדעת עם לוגן\אלק\ אולי אפילו זאק לא מבוגרים מידי בשבילי.

BaR 5

New member
../images/Emo191.gif את מה שאני יודעת...

הפולס, זאת הפעימה..... לא הכי הבנתי את זה.. < כה, תסבירו גם לי פליז
> אבל בכללי זה קשור לבריחה ממנטיקור..
< אני חושבת, אני חושבת..!!> כת ההתרבות היא כת שקיימת כבר מיליוני שנים, וסנדמן היה איכשהוא קשור אליה.. החברים בכת מתחתנים ומולידים 2 ילדים < ורוצחים אותם> ואת הילד השלישי משאירים חי ומלמדים אותו על הכת עד לרגע הטקס שלו < את יכולה לראות את זה בפרק עם ריי והדם של הנחש> ואז הוןרגים גם את בן הזוג. לאנשים בכת יש יכולות מיוחדות.. זה כל מה שאני יודעת :p הגילאים של הדמויות או של השחקנים שלהם..?
אם עזרתי אז ווקשע^^ ואם לא.. אז.. סורי
וכדאי לך לפנות את ברודי או מישו שממששש מבין

אממ לפי מה שאני יודעת..

הפעימה אני לא יודעת בדיוקקקק מה זה אבל זה שיבש את הפעילות של כל המחקבים ברדיוס מסויים וכל הרישומים של האנשים נמחקו... המדינה הפכה להיות מדינת עולם שלישית..

ברודי

New member
שאלות ממש לא טיפשיות..

טוב DA נגמרה ממזמן אז זה מהזיכרון בלבד [שאגב אני רואה שכולנו התחלנו קצת לשכוח]: קודם כל צריך להבין שהעולם בסידרה מלאך שחור נראה כמו שהוא בגלל טרוריסטים שהפציצו את ארה"ב בפצצה אלקטרומגנטית [כבר מתחיל להישמע כמו מד"ב] שמשפיעה על כל המכשירים החשמליים. זה אומר שכל דבר אלקטרוני ברדיוס מסוים מפסיק לפעול. במילים אחרות- באלגן! המתקפה הזאת נקראה הפולס וכל דבר מאז נחשב כ- pre pulse ו- after the pulse [משהו בסיגנון לפני הספירה ואחרי הספירה
] אז זהו ל-פולס המפורסם. כת ההתרבות. כת ההתרבות היא כת שבמשך אלפי ביליוני טריליוני שנים [במילים אחרות- אני לא זוכרת כמה שנים] קיימת. במהלך הסידרה אנחנו לומדים עליה כל מיני פרטים כמו שהם הורגים את 2 הילדים הראשונים שלהם ומשאירים את השלישי. שהם הורגים את בת זוגתם אחרי שנולד הילד. יש להם כל מיני טקסים הזוים והכי הכי חשוב. הם יותר חזקים מהטרנסג'נים! פחות או יותר כמובן כי אז יש את מקס שפשוט קורעת כל מה שזז. אנשי הכת תמיד מחכים ל"ביאה" ובעיקרון לא מסבירים לנו על זה יותר מדי אבל יש את הספרים שמסבירים בהחלט.
מהמאמר שכתב- "זקן השבט" והוא מסביר מה קורה לכת לפי הספרים: הכת, הביאה וסוף העולם - לאחר העימות הסופי עם הטרנסג´נים הכת בהחלט מפסידה. הכת האמינה כי מטאור נדיר שיחלוף ליד כדור הארץ יביא איתו וירוס שיחסל את כל האנושות ורק הם ישארו. הם רצו לחסל את מקס כי היא "המשיחה" היחידה שיכולה להציל את האנושות ולהרוס את תוכניותם כי בדמה יש את הנוגדנים לוירוס. בסופו של דבר, המטאור אכן מגיעה, אך לא מביא איתו את סוף העולם. הבסיס של הכת נשרף בלהבות ואנשי הכת הנותרים נסו לכל עבר. אם עדיין לא הבנת משהו אני אשמח להסביר בנושא. ולסיום, גילאים! לוגן(מייקל וותרלי): 38 זאק(וויליאם גרגורי לי): 33 אלק(ג'נסן אקלס): 28 אני מניחה שאם הם לא מבוגרים מדי בשבילך אז זה סופי ואני מוזמנת לחתונה?
בהצלחה עם זה.. דווחי לנו על העידכונים

גררררררר

פוקס מפגרים!!!!!!!!!!!!!! למה הם היו חייבים לבטל את הסדרה הגאונית הזאתי?!?!?!?! גרררר.... בהחלט אחת הסדרות הטובות ביותר שראיתי בחיי...!!! לא הייתי הרבה זמן בפורום, ושכחתי מהסדרה.. אבל עכשיו לקרוא את ההודעה הזאתי מחזיר בי את כל הגעגועים לסדרה!!!

ברודי

New member
מה שכחת מה?!

[מה נחה? מה נחה מה?] איפה- גם אני אוהב לראות את מקס קורעת 882 אנשים בדקה? עם הרבה-
לא היה כואב לי כ"כ שביטלו את הסידרה כמו שביטלו אותה בשביל סידרה אחרת מעאפנה לכל הדעות שבכלל לא הצליחה! אבל מה לעשות.. כל מה שנשאר לנו זה לצפות בשידורים חוזרים שוב ושוב ולבכות על מר גורלנו...

Nitzan122

New member
דווקא יש!

למרות שהם עומדים להיגמר... אבל יש בשבת בערב בסטאר וורלד...

למעלה