שאלות!

שאלות!

1. האם קראתם את רוב הספרים ואז קניתם או שקניתם בשביל לקרוא? (מן הסתם מישהו השאיל לכם את הראשון או מהספריה) 2. האם אתם מרגישים שטרי משתפר עם הזמן? או שאתם מתרגלים אליו עם הזמן?, האם אתם יכולים להוכיח? (האם קראתם את הספרים הראשונים לאחרונה ככה שאתם יכולים להשוות בהווה ולא מזכרונות) זהו לבנתיים שבוע טוב >האגודה להחזרת הרוח הפראצטית לפורום |קוף| <

TheBursar

New member
נצל"ש!!!!

ורק כדי לבדוק איך תגיב
בנוגע לשאלות - 1. הספרים הראשונים הושאלו מהשכן שלי שנתן לי לקרוא משהו אחרי שסיימתי את המדריך לטרמפיסט לגלקסיה. את רוב הספרים קראתי וקניתי (כמו מי שעקב אחרי העידכונים השונים שלי יודע). 2. לדעתי טרי משתפר עם הכתיבה, בעיקר ניתן לראות את זה בספרי המשמר השונים. מהחדשים עוד לא קראתי הרבה כי הם מחכים על המדף שיהיה לי זמן פנוי.

Athaclena

New member
אני אמורה לזכור???

קראתי כמה - לפחות 5 (אבל אולי 10+) - בהשאלה, ואז התחלתי לקנות לעצמי. ואני חושבת שהוא משתפר. אבל לא זוכרת מאוד את הישנים יותר וממילא לא יודעת להסביר את עצמי. ומה איתך?

טוב

אבל עכשיו שאני עונה כולם חייבים גם הם אחרי: 1. פרט לשניים הראשונים שהשאלתי את כולם קניתי לפני שקראתי אותם. 2. אחרי שמונה ספרים והתשיעי בדרך קשה לי להחליט, האני אוהב את כולם ולמשל אני מעדיף את הזוג הראשונים color etc. על פני sourcery. ולא אין לי דעה מוצקה כי קראתי אותם לפני.... חמש שנים ומאז לא קראתי אותם שוב.

מ א ג ר ט

New member
תשובות!

1. את הראשון שלי (מכשפות בחולון) קניתי בסטימצקי (אמא ישבה איתי על הרצפה בחנות ואמרה שזה נראה לה מעניין). והוא אפילו לא היה במדף של המד"ים איפה שכל הספרי פנטסיה, אלא סתם זרוק באיזה מקום... בכל מקרה את הראשון קניתי, את הבאים בתוך השאלתי מהסיפריה, ומה שלא היה שם קניתי. יוצאים מן הכלל: מורט, שקראתי ואז קניתי. 2. לדעתי משתפר... כלומר, צבע היה קצת משעמם וחסר התרגשות-יחסית לספרים הבאים.

limilu

New member
וול.

1. את הספרים בעברית לקחתי מהספריה [חוץ משניים שהיו לי בבית], ואת אלה שבאנגלית אבא שלי קנה ages ago. 2. ובכן, לא יודעת. מכל הספרים שקראתי באנגלית [חצי
, ומהמוקדמים יחסית], אני לא יכולה להסיק כלום.

Dharmashetra

New member
טוב, נו גם אני

1. את הספרים הראשונים שלי לקחתי מהספריה. מפירמידות והלאה קניתי, חוץ ממכשפות בחול שגם אותו וראיתי. 2. לפי דעתי הוא משתפר, אבל אולי זה קשור כזה שעברתי לקרוא באנגלית.

פנחסון

New member
תשובותיי

1. את רובם קניתי (או ליתר דיוק קנו בשבילי) ואז קראתי אותם. 2. כן, מאחר ואני דוגל בכך שספרו הגרוע ביותר הינו צבע הכשף, מכאן שהרי הוא בהחלט השתפר עם הזמן
(וכן, קראתי את כל הספרים לאחרונה)

J e n i e

New member
Answers

In english! cause I'm in London. Started buying after reading about 5, because it was very cheap. After this time stopped buying hebrew ones, and moved to english. I buy to reread, even after I've read it, because they are good. And they are becoming better, I think.

נו אנשים!

קחו דוגמא משליחנו בלונדון ותתחילו לענות גם יש לכם דברים אחרים לעשות!

ויימס

New member
הו, לונדון... ../images/Emo99.gif

רק עכשיו קלטתי שיש מלא סימנים חדשים! איזה כיף!

ויימס

New member
תשובות!

1. בעברית קראתי את הספרים (בספריה) לפני שקניתי, באנגלית זה כבר לא היה אפשרי כיוון ש... אה... אין בספריה. מבחינתי אם זה של פראצ'ט זה צריך לשבת אצלי על המדף. 2. אני לא יודעת אם פראצ'ט משתפר עם הזמן אבל הוא בהחלט משתנה מאוד, וזה טוב ויפה שבנאדם משתנה בסגנונו ומגוון. קראתי את הספרים הראשונים ב-2003 ואצלי זה נחשב לאחרונה. מה שכן, וזה מטריד, הרבה פעמים יצא לי לקרוא משפט מסויים בספר שלו ולחשוב, "נו, את הבדיחה הזאת כבר שמעתי..." מציק משהו, לא?

Greebo

New member

קראתי כולם חוץ מגואינג פוסטאל וכמה מספרי הילדים שלו.. עדיין צריך לקרא את ספרי המדע בידיוני שלו (סטרטה והצד האפל של השמש), שני הספרים הראשונים בסידרת ג'וני ואת מדע הדיסק 2.. לא כל כך הרבה P: יש למישהו מושג מאיפה אני יכול להשיג את ספרי ג'וני? קראתי רק את ג'וני והפצצה...

מ א ג ר ט

New member
חילופי ספרים?

או- חברים מחו"ל. ככה אני השגתי את ג'וני. פשוט ביקשתי מחברה שנסעה לאנגליה.

למעלה