שאלות

o r t a l13

New member
../images/Emo47.gifלא..

לא יחלקו אותה, היא תיהיה 55 פרקים רצופים.. אמרו

רק 55!?../images/Emo10.gifויש לי שאלה../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

אתמול היה פרק 64?!נכון?! עכשיו אני רואה תמיד פרק ביום שאחרי בVOD כי אני חוזרת מבית ספר רק ב-4 והכי כיף לאכול ולראות השמינייה חחחחחח קיצר תמיד יש משהו עם יום חמישי ואני לא זוכרת מה זה היה.. כיאילו תמיד כל בוקר שמים את הפרק של אתמול ובימי חמישי לא כיאילו שמישהו יזכיר לי מתי כן שמים בימי חמישי כי כבר שחכתי את הקטע של יום חמישי..

זה היה בטב"ע ../images/Emo185.gif

את הפרק של יום חמישי שמו לפניי,פה לא נראה לי שיש בעיה,בכל מקרה עדיין לא העלו את 64,תקלות כאלה קורות...אז זה בסדר,בסוף זה יעלה.

אה אוקיי../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

חשבתי שבכללי יש משהו בוי או די עם יום חמישי ולא זכרתי מה..וכן הזכרת לי עכשיו את הקטע עם טלנובלה בעמ ותודה כי באמת מה שההיתי צריכה לדעת זה למה אני אין את פרק 64 וחשבתי שזה קשור איך שהו ל"חוקי"[חחח]יום חמישי בכל אופן כבר ראיתי את פרק 65 עכשיו חח אז 64 כבר לא משנה או שאני אראה מחר חחחחחחחחח תודה.

ונצל"ש לגבי המשחק ../images/Emo185.gif

אני כרגע עובד עם הרב לקראת הבר-מצווה,בתחילת פברואר ואני מגביר קצב וזה כנראה יהיה כל שבוע 3 פעמים,אז אני נפגש איתו ב15:00 והבית שלו דיי רחוק ואני יוצא מהבית ב14:45 ככה שלא יוצא לי לראות ואני לא יכול לעשות ת'חידון,מי שרוצה לנסות לעשות שיפנה אלי בפרטי ואני כבר יסביר לו הכל.

למעלה