שאלות

שאלות

היי קוראים לי ורד ואני חדשה.. יש לי 2 שאלות: 1.וולדמורט הוא מבאר הכרה ואי אפשר לעבוד עליו..אז איך זה שהוא לא ידע שסנייפ עדיין בצד שלו וכעס עליו? 2.אם הארי היה מראה לדמבלדור את החלומות שלו ע"י ביאור הכרה או שהוא פשוט ישים את הזיכרון בהגיגית זה היה פוטר המון בעיות..למה הוא לא שב על זה? זה גם דיי ברור בסרט כשהוא רואה את ברטי הצעיר ולא יודע מי זה..דמבלדור היה יודע..
 

Marth Darunia

New member
...

1. זה לא נכון שאי אפשר לעבוד עליו, זה פשוט מאוד קשה 2. אמנם בסרט הארי רואה את ברטי, אבל בספר לא
 
ברוכה הבאה

1. סנייפ קוסם חזק מאוד, והוא יכול לחסום את המחשבות שלו. בנוסף הלורד וולדמורט צריך להסתכל עליו ישירות ולקרוא את מחשבותיו אם הוא רוצה לדעת משהו, ומכיוון שסנייפ לא היה לצידו, מה שהוביל לאי האמון הזה, הוא לא יכל לבאר הכרה ולדעת שסנייפ עדיין בצד שלו. 2. הכל טוב ויפה, אבל הארי לא ראה בחלום שלו את ברטי הצעיר.
 

דנקי

New member
זה ממש לא נכון ש...

שצריך להסתכל בעיניים כשמבארים הכרה!! עובדה שהארי הצליח לקרוא את מחשבותיו של וולדמורט וההיפך!! עובדה שסנייפ "לימד" את הארי הלטת הכרה!!
 

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gifקראת את הספר?

כי אם כן, היית יודעת ש- א.יש ביאור הכרה, ויש הלטת הכרה. וסנייפ מאוד טוב בשניהם. לכן הוא גם יכול לשקר לוולדמורט בלי שהיוא ידע. ב.הארי שוכח את פרטי החלום כשהוא מתעורר. וסביר להניח שהוא פשוט לא חשב על הרעיון הזה.
 
הארי לא שוכח את פרטי החלום כשהוא

מתעורר Oם ההפך הוא הנכון, הוא בדרך כלל זוכר הכל. מאור ירוק וצחוק גבוה עד לחדר נעול והדרך אליו.
 
תשובות

1. סנייפ הוא גם מליט הכרה מעולה, ואת וולדמורט בטוח יודע, לכן סנייפ יכול לחסום את המחשבות שלו, ולכן יש לוולדמורט חוסר אמון כלפיו. 2. על איזה חלומות את מדברת? מאיזה ספר? ואיזה בעיות זה היה פותר? (לא ראיתי את הסרט עדיין)
 
למעלה