שאלות!

Victor Wooten

New member
שאלות!

אוקיי יש לי כמה שאלות ששכחתי מה היה בספר 5 ועכשיו זה טיפה מעצבן: 1. למה דמבלדור ברח או גורש אז ממשרת ההנהלה על הוגוורטס? 2. כיצד בסוף גירשו את אמברידג' מהבית ספר? (מה גרם לזה) 3. מה הסיפור עם ברטי קראוץ'? תודה

המ..

1. שחכתי >.> זה היה קשור למסדר עוף החול 2. בסוף הספר הארי והרמיוני כאילו מובילים את אמברידג' לנשק הסודי של דמבלדור, הם מובילים אותה ליער לגראפ כשהם נתקלים בקנטאורים, והיא מכנה אותם "יצורים בן כלאיים" מה שלא היה חכם, כי הם התעללו בה והיא אושפזה במרפאה. 3. איזה מהם? ברטי קראוץ' האב הוא טיפוס קטנוני שנצמד לחוקים, וכאשר ראה שבנו היה אוכל מוות הוא שלח אותו לכלא בלי רחמים. בקשתה האחרונה של אישתו הייתה שבנם שיוחרר, אז היא שתתה שיקוי פולימיצי שהפך אותה לבן שלה, וברטי הבן הוצא בתור אישתו של ברטי האב. כשהאמא מתה כולם חשבו שהיא ברטי קראוץ' ג'וניור וכשהעלימו את האמא, שהייתה בעצם ברטי הבן אמרו שהיא מתה וזה היה סיפור הכיסוי. קראוץ' הבן היה נתון שנים על גבי שנים תחת הכישוף אימפריסיוס, ומתחת לגלימת ההעלמות עד שאליפות הקווידיץ'.

רונישית

New member
הממ :)

1.אני חושבת שזה היה שכגילו על צ"ד ורצו לקחת את דמבלדור לכלא אז הוא ברח.. P: אבל אני לא בטוחה

CigaretteBurn

New member
בקשר לקראוץ'...

מה הוא היה במשרד הקסמים? וברטי הבן היה תחת כישוף? למה? התבלבלתי... חשבתי שברטי האב היה תחת כישוף והבן התחזה למודי.

אחרי זה.

בהתחלה במשך כל השנים שחשבו שברטי הבן מת וגם האמא, מסתבר שהאמא מתה והבן היה נתון לקללת אימפריסיוס מתחת לגלימת העלמות, אבל באליפות העולם בקווידיץ' הוא השתחרר מזה, הצטרף לוולדמורט ותמן למודי מלכודת, כך שהוא כלא את המודי האמיית והתחזה לו בעזרת שיקוי פולימיצי. באמצע שנת הלימודים הוא כישף את אבא שלו, ברטי קראוץ', בקללת האימפריסיוס ובעודו תחת הכישוף הזה הוא שלח מכתבים למשרד הקסמים שהוא חולה.

תשובה ל1 >>>

כשאמברידג' (ישוש"ז) גילתה על צ"ד היא תפסה את הארי והביאה אותו למשרד של דמבלדור ןהיה לה את הפתק עם כל המשתתפים של צ"ד , ודמבלדור אמר שהוא הקים את זה (צבא דמבלדור) , ואז הוא ברח מהוגוורטס ואמבידג' הפכה להיות מנהלת.

למעלה