שאלות

שאלות

ההורים שלי לצערי, כנראה עומדים להתגרש. אבא שלי נורא בעניין, אמא שלי פחות. רציתי לשאול(בשבילה) אתכן הבנות שכבר עברו את התהליך המצער מס' שאלות: 1. האם יש הבדל בתהליך הגירושין אם הבעל בוגד והודה בכך? 2. מה חובות הבעל בבית מבחינת תשלומים במידה והם ממשיכים לחיות יחד אך כל אחד לחוד? 3. האם הוא חייב לכלכל את אשתו כל עוד היא אשתו? תודה.

ידיעותיי והן לא מקצועיות...

1. מבחינת ההליך - לא ניראה לי, להבדיל מאישה בוגדת. מבחינת ההרגשה - אני מניחה שהרבה יותר נורא. 2. הגיוני - חצי-חצי... במקרה והיא לא עובדת - אז כמו שהיה עד כה, אבל צריך פסק דין מבית דין לענייני משפחה או רבני. 3. כן במקרה והיא אינה עובדת ו/או מורדת - כנ"ל מחייב פסק דין רבני או אזרחי. באופן כלכלי - לגבי חובות וזכויות, כל דבר מצריך פסק דין, גם אם הוא זמני. ושוב, אלו לא תשובות מקצועיות, בימי ראשון יש שירשור מקצועי בפורום. בהצלחה לכם... ובשבילך... תניח לה לשאול את השאלות - היא כבר ילדה גדולה.

a n a t i 3 3

New member
תשובה..

לדעתי כדאי לך להמליץ לאימך להפגש לשיחה עם עו"ד.. שיענה לה על כל השאלות ממקום של ידע. אם לאימך יש בעיות כספיות את יכולה להמליץ לה לפנות לויצ"ו או נעמ"ת ולקחת עו"ד שלהם. בהצלחה לכם

Netta79

New member
../images/Emo24.gif

מצטערת בשבילך , 1. יש הבדל , יותר רוצים להתגרש ממנו
2.הוא מחוייב עפ''י בית הדין (אזרחי ורבני) לשמור על רמת חייה כפי שהיתה (בפועל זה לא קורה כמעט אף פעם ) 3.כן
זה עפ''י הידוע לי אבל כפי שענו לפני , אין כמו ייעוץ עם עו''ד ושיהיה בהצלחה , זה לא קל , אמך תצטרך את תמיכתך ...
~נטע

למעלה