שאלות!!

Sharon_1

New member
שאלות!!

הי לכולן, מה שלומכן?! נעלמתי קצת, באלאגנים, אבל חזרתי ואנחנו מתחילים להיכנס בחתונה הזו... אז שאלות - תקליטן - צחי ענבר - מי שמע? מי ראה? תקליטן - מיקי ברזילי - מי שמע? מי ראה? מה סכום נורמלי להוציא על תקליטן (1000 - 1200 $ - לא כולל מע"מ - סביר?) צלם - 680 $ (לא כולל מע"מ כמובן) ל - 300 תמונות ו - 3 אלבומים מעץ (לא מעוצבים!!) - סביר?! האם צריך לשלם על מנות לצלם ולתקליטן (ולעוזריהם?). עצות? טיפים? עכשיו מתחיל להיות קשה.... שתהיה לכולן שנה טובה ומתוקה.

אתי@

New member
הי שרון, המחירים שציינת נשמעים

בסדר גמור
לגבי מחיר ל- DJ, זה אפילו די זול. המחיר לצלם נשמע לי די ממוצע. בהצלחה

הילית*

New member
מכירה את מיקי ברזילי

הוא תקליטן מעולה. הוא אחד השותפים בחברת אינפיניטי. אנחנו לקחנו את השותף שלו, עמית קורן שגם היה מעולה!!! אין לי מושג לגבי מחירי חורף שלהם.

יפעת22

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif ! המחירים נשמעים

לי סבירים. הצעה ידידותיתי לגבי D.J. - אנחנו ראינו לא מעט והיה נורא קשה להחליט כי לא רואים איזשהו תוצר סופי.. בסופו של דבר הלכנו לראות חתונה עם ה-D.J שבחרנו (למרות שהD.J לא מתים על זה)וזה עזר לנו לבסס את ההחלטה שלנו
.

יפעת22

New member
בוקר טוב אתי ../images/Emo9.gif עוד 3 שבועות

אצלנו (ואצלכם בטח גם משהו כזה). את מאמינה שזה או-טו-טו
?

אתי@

New member
לא אני לא מאמינה בכלל ../images/Emo11.gif

עוד שלושה שבועות פחות יום - אאאאאאאאאאאאאההההההההההה
ועוד חצי מהדברים לא סגורים...

תמרה*

New member
מיקי מיכאל נחשב שהשורה הראשונה

תיקלט בחתונה של חברה שלי, בה לא הפסקנו לרקוד בטירוף. אחרי זה ובעקבות זה לקחו אותו לחתונה שלהם עוד שורה ארוכה של חברים. אנחנו רק דיברנו איתו בטלפון וקבענו פגישה, אבל אז, לפני כן נפגשנו עם התקליטן שלנו ונדלקנו עליו. (התקליטן שלנו - אמיר כהן מתטא) מיקי נחשב מאוד מאוד טוב ומרקיד

למעלה