שאלות

me123

New member
שאלות

שלום לכולם, יש לי מספר שאלות. 1. ראיתי מבצע של רולרבליידס (כנראה שהם לא משהו... ) כי המחיר מאד נמוך (100 במקום 250). השאלה שלי היא מהם גלגלי PU? ומ"ז דגם 2006? (זו לא שנת יצור כי אנחנו רק ב2005 חחח) 2. ראיתי כתבה בעיתון לפני זמן רב על קבוצת רוכבי רולר ברחבי ת"א. רציתי לדעת האם היא עדיין מתקיימת (הם נוסעים בכבישים בלילה אחת לשבוע או משהו בסגנון). והאם באים אליה גם רוכבים מתחילים? תודה רבה שבוע מצויין

Explize

New member
לא טוב וכן

אז זה התשובות הלשאלות..אבל למה? אין גלגלי PU..רולר ב 250 שקל זה רולר שישבור לך רגל..רולר טוב מתחיל מ 500 ומעלה לא בפחות(אין מה לעשות...) דיגמי 2006 לא יצאו עדין ברור החברות רק הקטלוגים העתידים ודיגמי מבחן... בשביל להעמיק נא לקרוא את דף המחליק המתחיל שנמצא בראש הפורום וTAR קיימת וחייה ונושמת נא להכנס לאתר של ישראל רולרס בשביל להתעדכן ולראות תמונות... חג שמייח

תיקון שגיאה זעירה

PU זה poly-urithane. זה החומר ממנו מיוצרים כיום מרבית גלגלי הורלר התקניים (בדרך כלל הגלגל מכיל כ-80% פוליאורתן, והשאר תוספות "סודיות" של יצרנים שונים). בתמונה אי אפשר להבחין מהו הרולר הנ"ל, ועלות של 250 ש"ח חשודה. (אני לא מכיר כל דגם סביר שהוא שעולה פחות מ150$ בחול, או 600 ש"ח בארץ).

נתן.ל

New member
תשובות

1. כניראה שהם באמת לא משהו. אולי איזה זיוף שמישהו מנסה לשווק. אני מציע לך להתרחק כמה שיותר מהר ולא להעיז לקנות. דרך אגב, גם במחיר של 250 שקל המחיר הוא מגוחך למדי ומעיד על לא יותר מצעצוע שיתפרק אחרי נסיעה אחת. 2. כל יום שלישי, שדרות בן ציון בתל אביב, על יד תיאטרון הבימה. בשעה 22:30 יוצאים קבוצת מחליקי TAR(תא"ר=תל אביב רולרס) להחלקה ברחבי העיר. כל אחד יכול להצטרף בתנאי שהוא יודע להחליק ברמה סבירה ובעל כושר מתאים לעמוד בקצב(מקסימום אפשר לפרוש באמצע). שרשור על המסלול האחרון את יכולה לראות בקישור למטה.

me123

New member
הנה הרולר

הנה הרולר המדוברים בבקשה חוו דעתכם אני רק מזכירה שרכבתי על רולר בחיים שלי אולי 3 פעמים

נתן.ל

New member
../images/Emo18.gif זהירות חאפרים.

לא כתוב מי החברה המייצרת. לא כתוב על טיב גודל וקושי הגלגלים ועל טיב המייסבים. אפשר לראות בתמונה שהרולר רחוק מלהיות מקצועי. רולרים כיום נראים כמו נעל ספורט לכל דבר והם יושבים על הרגל כמו נעל. הרולר הזה הוא מפלסטיק - בדיוק הפוך ממקצועי. זה צעצוע.
לא לקנות

masterform

New member
אני עשיתי טעות

אני קניתי רולר שעלו לי 400 ש"ח (לא 100) ואכלתי מהם הרבה "חצץ"... אני לא רוצה אפילו לדמיין מה מקבלים תמורת 99 ש"ח... בכל מקרה רולרים טובים מתחילים מ- 600 או 800 ש"ח לא מומלץ אפילו להסתכל על מה ששווה פחות מזה. בקשר לדגמים חברות וכל השאר אני לא ממש מבין, אבל לי יש K2 Exo 6.0 ואני מאד מרוצה מהם.

למעלה