שאלות

RoyceGracie

New member
שאלות

שלום, ברשותי מספר בובות של דרדסים, ואף בובה של גרגמל. הבובות יוצרו בגרמניה והתאריך על רגליהם אומר שהם נוצרו בשנות השמונים. אלו בובות מגומי דיי קשיח והן לא קשורות למקדונלדס. בנוסף לכך יש לי גם בובה מאותו חומר של הגמד שכיווץ את נילס, הוא יוצר בשנות השבעים בגרמניה. האם יש להם איזהו ערך כספי ? והאם בכלל אוספים אותם ? תודה

DVD10

New member
הי

תראה, לכל דבר בעולם יש ערך כספי, תלוי למי וכמה? יכול להיות לי AF/צעצוע שאני וכמה אנשים נוספים יהיו מוכנים לשלם עליו מאות $, ואני יראה אותו למישהו אחר והוא יהיה מוכן לשלם עליו שקל אחד! זה הכל עניין של ביקוש ומציאת קונה (אני לא יודע אם אתה רוצה למכור או רק מתעניין לגבי הערך). בכל מקרה לפי התיאור שלך מדובר לא ב AF אלא דווקא בצעצועי פלסטיק PVC. דברים ישנים לרוב שווים כסף אבל תלוי בכמויות שיצרו אותם, באיכות, וכמובן במציאת קונה שיהיה מוכן לשלם עליהם את הסכום המבוקש כמו שהסברתי קודם. אני אוהב דברים כאלו אם הדמויות המצב טוב ואם אתה מעוניין למכור ואתה רוצה מחיר סביר, אתה מוזמן ליצור איתי קשר (אני דווקא "נידלקתי" על הגמד המכשף מנילס הולגרסון).

אני בהחלט מסכים עם מה שנאמר,

ומוסיף שכאשר אני רוצה לדעת ערך של מוצר אספנות מסויים, שאין לי מושג אם הוא שווה גרוש וחצי או חצי מליון דולר - אני עושה אחד מהשניים: 1. נכנס לחנות ממשית של Barnes and Nobels (או איך שלא קוראים לה), ניגש למדף של סרי האספנות ויושב בצד עד שאני מוצא את הפריט. היתרון הוא שאני אקבל את השווי הסטטיסטי הכי מדוייק. 2. בודק באי-ביי על כמה נסגרות מחירות של הפריט.

למעלה