שאלות

AYoYa

New member
שאלות

כאשר אני מקרבת את ידי לגופו של אדם אני חשה מעין ספירלות והידיים (בד"כ שמאל) מתחילות לנוע מעצמן על גבי "מסלולים" של ספירלות או קוים...לעיתים תוך התמקדות באיזור אחד. למדתי בעבר רייקי...אך תמיד כשאני מנסה לטפל הידיים מושכות אותי לספירלות וכו' שציינתי. כאשר אני מטפלת (אם אפשר להגדיר את זה ככה) האנשים המטופלים מדווחים על תחושות רבות בגוף), ולעיתים על רוגע או תחושה פיזית טובה יותר בעקבות הטיפול. מה המשמעות של מה שאני והמטופלים על-ידי מרגישים? האם זה נחשב טיפול? לאיזו קטגוריה של טיפול זה משתייך (הילינג,רייקי, ביו-אנרגיה), והאם זה בכלל משנה ? כיצד אני יכולה לפתח את היכולות שלי ולהתפתח בתחום ? האם יש כאן עוד מישהו שמכיר את התחושה של הספירלות וידיים שנעות מעצמן? אשמח לתגובות

night mistress

New member
דעתי..

אני לא יכולה לומר לך לאיזו אנרגיה זה משתייך מאחר ואין לי מושג איזו אנרגיה את מזמנת.. הרבה פעמים כאשר אני עושה רייקי אני מרגישה כאילו מישהו לוקח לי את היד ומניע אותה אל עבר המקום שדורש טיפול.. סמכי על התחושות שלך.. לדעתי יש מקום לחזק את היכולות על ידי בקשה מפורשת שלך: א.סוג האנרגיה שאת רוצה לזמן לטיפול. ב.בקשה אישית מהאנרגיה (אני מבקשת מאלוהים) שיתן לידיים שלך להיות צינור שיתמקד היכן שיש צורך..

נ-ה-דר!!!!!!! ../images/Emo24.gif

הנה כמה נקודות שאת יכולה לבחון, שאולי יעזרו לך להתחבר טוב יותר אל הכוחות שלך - אלה רק מחשבות, את מוזמנת לקחת מה שנראה לך, לשאול לגבי מה שלא ברור לך, ולדחות מה שלא נשמע לך הגיוני! 1. קוים - אנרגיה יאנגית, זכרית, דומיננטית. עיגולים, ספירלות - אנרגיה יינית, רכה, נשית. אנרגיה גברית - נותנת (לחוסרים) אנרגיה נשית - סופגת (לעודפים) 2. ספירלה עם כיוון השעון - הטענה אנרגטית. ספירלה נגד כיוון השעון - ניקוי אנרגטי. 3. איזה "צבע" יש לאנרגיות שאת מעבירה? ייתכן שפה תמצאי מימד נוסף של עבודה. אם זה מדבר אלייך, ספרי לי, כי אנרגיה של צבעים היא מאוד חזקה, ויש מקרים בודדים שאפשר אפילו להזיק. אני אספר לך אם זה מעניין אותך. 4. האם יש לך תחושות בגוף? עקצוצים, חום, קור, חזיונות, וכו'? האם את מרגישה שאת לא לבד? טוב, לבינתיים זהו. שתפי...

AYoYa

New member
תודה על התגובות

קצת קשה לי לתאר במדיוק את התחושות אבל אני אנסה. בתור התחלה אני אציין שאין לי חוויות שקשורות לצבע (חבל זה נשמע מעניין). לפעמים זה מרגיש כמו משיכה או דחייה של מגנט (או מגנט הפוך)...לפעמים יש תחושה של מין נמלול בידיים (אבל לא כאילו היד נרדמת), לפעמים תוך כדי שהידיים זזות אז במרפק או שורש כף היד, יש מין הרגשה מוזרה בגידים. נדמה לי שמעבר לזה אין תחושות מיוחדות בגוף בד"כ כלל אני לא מרגישה שיש עוד נוכחות בחדר. אין לי חזיונות. בקשר לסוגי האנרגיה שתיארת...האם אני אמורה להתאים את סוג האנרגיה בה אני משתמשת לבעיה או פשוט להיות מודעת לתנועה שהיד מבצעת ולדעת להבין שאם היד מבצאת ספירלה עם כיוון השעון למשל מעל צא'קרה מסויימת אז שם יש צורך הטענה אנרגטית.

הצעה מספר אחד -

עד כמה שאפשר, וזה בכלל לא שיעור פשוט, כמה שפחות לערב את השכל בתהליך! אם את מודעת לחוקיות האנרגטית, כדאי שתדעי שכשהיד מסתובבת נגד כיוון השעון, את נמצאת במקום שסובל מעודף אנרגיות. בשלב האיבחון, אם תנסי להבין לעצמך, או לנסות לראות איך את לומדת מהטיפול הזה ואיזה חוקים את יכולה לגזור ממנו לטיפולים הבאים - תוכלי לשאול את עצמך - איזה עוד תחושות הרגשתי, שמתאימות אצלי לספיגת אנרגיות? אני מאמינה שתמצאי קשר בין זה לבין הדחייה המגנטית שאת מתארת שאת מרגישה... נמלול בידיים, לפי הבנתי, זו רק תחושה שמסמלת את זה שיש אנרגיות, ולא נותנת שום אינדיקציה (אצלי) לטבע שלהן או לתפקיד שלהן. חשוב מאוד לשים לב - התהליך הנכון הוא להבין מה האנרגיות עושות, ולא לכפות עליהן עשיה. לא להחליט איפה עובדים איך, אלא ללמוד מדרך העבודה, שהיא נטולת הגיון. זה, כמובן, המצב האופטימלי, וכולנו רחוקים ממנו רוב הזמן, אבל לשם שואפים.

AYoYa

New member
תודה על השיעור המעניין

התשובה שלך מצד אחד משמחת אותי כי היא נותנת לי אישור שמה שעשיתי עד עכשיו זה נכון...פשוט עצמתי את העיניים הנחתי את ידי מאל האדם ונתתי להן לשוטט מעצמן...אני אנסה באמת מהיום להוסיף מודעות מהסוג שתיארת. מצד שני התשובה שלך מחזירה אותי לנק' ההתחלה...אני מטפלת כך ומרגישה שאין לי מושג מה אני עושה, מה בעצם קורה שם מתחת לידיים שלי והאם יש לזה באמת משמעות שקשורה לריפוי. תודה שוב על התשובות המרתקות עוד שאלה שעוברת לי בראש פתאום...אם אני חשה ספירלה בכיוון מסויים מעל נק' מסויימת...האם זה אומר שעלי להצטרף לתנועה הזו או אולי בעצם ללכת בכיוון האחר ...כדי לפתוח חסימה למשל ? לילה טוב

תני לידים להוליך אותך

הידים יוליכו אותך למקומות שבהם חסרה אנרגיה וששם צריך למלא, תלכי איתן ותשארי שם כל זמן שאת מרגישה נוח עם זה.

ברוך הבא - תרחיב את השאלה...

לא ברור לי מאיה היא לקוחה... זה באמת משפט מאוד מעניין ומעורר מחשבה.

HUhybrid

New member
כמובן, גם אני מרגיש את זה

ולאור מה שלמדתי באקדמיה בתחומי הפיזיקה והמתמטיקה זה לא מפיתע בכלל! המסלולים שאת מרגישה הם מסלולים של השדה האלקטרו-מגנטי האופף אותנו.

AYoYa

New member
היתה לי הרגשה שיש לזה גם הסבר מדעי

יכול להיות מעניין לחקור את זה ולראות את המסלולים המורגשים דרך איזה מכשיר מדידה או משהו. ד"א ,האם תמיד הרגשת את התחושות האלה או שהיה איזה קורס או אירוע שגרם לך? אצלי לפני כארבע שנים הייתה תוקפה שכל העניין של הילינג מאוד עניין אותי והגעתי גם לספרים של רפי רוזן על ביורגונומי...ושם הוא נתן כל מיני תרגילים עצמיים לביצוע כדי לפתוח את (אני לא זוכרת את המושגים המדויקים של הספר) היכולת להרגיש, לקלוט ,להעביר אנרגיה וכד'. ואחרי שעשיתי את התרגילים (המאוד פשוטים) האלה באמת התחלתי להרגיש את כל הספירלות וכו' עליהן הוא מדבר בספר.זמן קצר אח"כ למדתי רייקי 1 וזה הגביר את התחושות עוד יותר. בקיצור מענייןאותי אין זה התחיל אצלך כי כתבת שגם אתה מרגיש את זה.

למעלה