שאלות

שאלות

1. מישו יודע משו על ההכנה לבעקבות? איפה ישנים? איפה מטיילים? אני צריכה את החניונים של הלילה של כל יום, אם אפשר. 2. מה עם המשצים? מישו יודע משו על זה? איפה זה? באיזה מתכונת זה הולך להיות? חשוב ממש שמי שיודע ירשום. תודה!

תשובות...

בקשר לבעקבות לוחמים אני לא יודע אבל את יכולה לדבר עם אפרת הגרעינרית (שאני יודע שהייתה שם בהחנה) או לגרעינר אחר שהיה בהחנה... בקשר למש"צים, אצלנו זה היה שלושה ימים בבית ספר גוונים בעמק יזרעל או עמק חפר, אני לא יודע איזה מהמועצות, ושלושה ימים ביער עזריקם...(כמובן שאלה רק מקומות הלינה, בחלק לא קטן מהקורס נמצאים גם במקומות אחרים)...

מה שאני יודעת...

ביום הראשון של בעקבות עולים את בחרמון ברכבל ויורדים ברגל, ישנים בחניון שנמצא ליד החרמון (קר שם בלילה...). את המסלול של היום השני אני לא זוכרת אבל ישנים בחניון הבניאס. ביום השלישי מגיעים לתל-פאחר ומטילים גם בחלק של החצבאני וישנים במעין ברוך. וביום הרביעי עושים ראפטינג. עד כמה שהבנתי ההכנה היא שלושה ימיים, כלומר שלא נישן במעין ברוך אלא רק נגיע לשם בסוף המסלול של היום השלישי...אני לא בטוחה לגבי זה... לגבי המש"צים אני לא יודעת כלום... ערב טוב

ה טמבל

New member
כמעט צדקת

ישנים בחניונים האלו אבל ההכנה היא 4 ימים, בדיוק כמו המסע, אז ישנים במעיין ברוך...

giliyo

New member
תשובה

בקשר למשצים אנחנו נמצאים חלק מהסמינר בנווה הדסה וחלק בגוונים..מה המתכונת שלו אני לא ממש יודעת..סורי

אמא נחל

New member
פרטים על מש"צים (טריים מההכנה)../images/Emo9.gif

"בסיס האם" של סמינר מש"צים יהיה פנימיית "נווה הדסה". (לא, לא נהיה השנה ב"גוונים"...) יש יציאות החוצה ועל כך נדבר בסמינר עצמו. מה יהיה בסמינר? תלוי המון בעיקר בכם (המש"צים לעתיד....) ובמה שתעשו. אנחנו ניסינו להכין מסגרת וקרקע פורה ללמידה ועשייה, אנשים טובים (גרעינרים ובוגרים שינחנו את הקבוצות ועוד חיצוניים שיבואו לשמוע ולהשמיע) באמצע הדרך... והרבה רצון וציפיה למסע הגדול אתכם... ניפגש?!

למעלה