שאלות

שאלות

שלום לכולם: רציתי לשאול שתי שאלות,אני יוצאת כחמישה חודשים עם בחור אשר ש לו אפילפסיה. הוא לוקח כ10 כדורים ביום-אינני יודעת את שמם של כדורים אלו.חברות שלי אומרות שאין זה הגיוני שבגלל אפילפסיה לוקחים כלכך הרבה כדורים!האם הן צודקות?אני חוששת שהוא מסתיר ממני משהו ולא ידעתי איכן לשאול.חשוב לי לומר שהאפילפסיה לא מפריעה לי. שאלה שניה:כיצד אני יכולה לתמוך בו בתקופות שהוא אחרי התקף רציני?כשזה קורה הוא ניהיה מנותק ואדיש לכמה שבועות וזה קשה לו וקשה לי,איך אפשר לעזור לו במקרים כאלו? תודה רבה...מיה!

שלום לך

מיה, לוקחים תרופות בקר וערב. כדי להגיעה למינון , נגיד 150 , לוקחים כדור 50 וכדור 100, הרי לך 4 כדורים ליום. רבים לוקחים שתי סוגי תרופות, כך שבקלות מגיעים ל- 8 כדורים ליום וגם ל-10. יש שלאחר התקף באמת מתנהגים כך לכמה זמן. תבררי אם הוא חדש בענין?, המטרה בלקיחת תרופות היא למנוע התקפים בכלל, משנים את המינון, ואת הסוגים, עד השגת המטרה, מצב זה ניקרא מאוזן. ניראה לי שתסבירי לו את עמדתך, ואת זכאית לדעת יותר.

אני לוקחת 8 קפסולות ביום

אך מאותו סוג... למה התכוונת 10 כדורים? מבחינת כמות אך אותו סוג נכון? אם כן.. הגיוני ביותר! פשוט תהי שם בישבילו תראי שאכפת לך..

קוקו 28

New member
אני לוקחת 11 כדורים ביום,

אבל אלו 4 סוגים שונים, והם מחולקים לבוקר-צהרים-ערב. אם אינך יודעת את שמם של הכדורים - למה לא לשאול? גם מה תופעות הלוואי, להתעניין במעקב... בקיצור, להיות כתף תומכת, בעיקר אחרי התקף. אולי כך הוא יהיה פחות מדוכא או לזמן קצר יותר אחרי התקפים, אם ידע שיש מי שחולקת איתו את מה שעובר עליו. בהצלחה לשניכם
!

למעלה