שאלות

מצב
הנושא נעול.
שאלות

שאלות
לקראת חזרתי לפעילות (עדיין אין תאריך), אשמח אם בעלות הנסיון יוכלו לענות. מנסיונכן (אך ורק מנסיונכן)- אילו הורמונים שנטלתם גרמו להשפעות נפשיות? (דכאון וכאלה). אני יודעת שזו שאלה קשה, כי כל התהליך לא ממש מיטיב עם מצב הרוח לאף אחת, אבל אם יש כאן ליידיז שיכולות לענות, על סמך נסיונן ותחושותיהן? אני פשוט מנסה לחסוך לי בעיות מיותרות, אם וכאשר... (בעצם: כאשר, בלי אם)

העין ה 3

New member
אי אפשר לענות על זה חד-משמעית

שאלות
לקראת חזרתי לפעילות (עדיין אין תאריך), אשמח אם בעלות הנסיון יוכלו לענות. מנסיונכן (אך ורק מנסיונכן)- אילו הורמונים שנטלתם גרמו להשפעות נפשיות? (דכאון וכאלה). אני יודעת שזו שאלה קשה, כי כל התהליך לא ממש מיטיב עם מצב הרוח לאף אחת, אבל אם יש כאן ליידיז שיכולות לענות, על סמך נסיונן ותחושותיהן? אני פשוט מנסה לחסוך לי בעיות מיותרות, אם וכאשר... (בעצם: כאשר, בלי אם)
אי אפשר לענות על זה חד-משמעית
כל אישה מגיבה אחרת לכל הורמון. הדקאפפטיל הוא הידוע ביותר בהשפעתו על מצב הרוח, אבל גם זה לא בהכרח. בכל שאר ההורמונים - הכל אפשרי, החל מאי הופעת תופעות לוואי לחלוטין ועד לדכאונות, כאבי ראש, עייפות, חולשה, סחרחורות ועוד ועוד. חוץ מזה, אני חושבת שההשפעות הנפשיות הן לא רק מההורמונים אלא גם מעצם הטיפולים. אבל בסוף יוצא תינוק/ת - לא שווה את הכל? אני לא הייתי בוחרת הורמונים לפי תופעות הלוואי שלהם. מה שהרופא ימליץ לך - את זה תנסי!

מצב
הנושא נעול.
למעלה