היות ואני חדש כאן...
אני אתן לך תשובות זמניות עד ששאר החברים היותר מבינים ויותר וותיקים יוכלו לענות לך: 1. זה די תלוי לאיזו מטרה, אם מעולם לא גלשת עדיין אז אני לא חושב שצריך להשקיע יותר מידי, פשוט תדאגי שזה יישב טוב ויחזיק את הרגל טוב בלי יותר מידי חופש... אפשר למצוא גם ב- 300-400 ש"ח רולרים מצויינים למתחילים. (כמובן שאין מה לדבר על גלגלים... סיליקון, לא פלאסטיק בשום אופן, אפשר להבדיל לפי הרעש - תני מכה קלה עם הרולר על הרצפה, אם יהיה רעש של פלאסטיק... ניחשת נכון... זה פלאסטיק, אם יהיה רעש עמום וחלש, זה כנראה סיליקון). 2. כמו שאמרתי בסביבות ה- 300-400 ש"ח יספיקו לך, כמובן שאם את רוצה דברים יותר רציניים המחירים קופצים. 3. מגיני ברכיים וכף יד זה המינימום שאני ממליץ, לדעתי מגיני כף יד הם
החשובים ביותר... כמובן שגם מגיני מרפקים וקסדה לא יזיקו. 4. כמו שאמרת... מתחילים ללמוד לבד או עם מדריך... את יכולה ללמוד לבד ברחוב שלך (עדיף באיזור שאין בו מכוניות) או במשטח החלקה מגודר במעקה. אם את רוצה ללמוד עם מדיך יש שתי אופציות: אחת בתשלום (מיותר), שנייה בחינם (לא מיותר). בשביל למצוא מדריך בחינם תשאלי כאן בפורום או באחד האתרים המופיעים בקישורים של הפורום, ידוע לי שקיימות הדרכות חינמיות בספורטק. 5. אפשר להשכיר רולרבליידס בקרייזי-רולר בהרצליה, זה עולה 30 ש"ח לשעה כולל מגנים, אבל לא הייתי ממליץ על זה באופן קבוע, אולי רק בפעם פעמיים הראשונות רק כדי להחליט שאת אוהבת את זה ורוצה להמשיך
. אני מקווה מאד שעזרתי וכדאי שתחכי לתגובות נוספות בכל מקרה כי סביר שבדברים מסוימים יסתרו אותי כי, כמו שאמרתי, הרבה הרבה זמן לא עליתי על רולרס ורק עכשיו חזרתי
בהצלחה.