שאלות ...

שאלות ...

1. איזה רולרבליידס מומלץ לקנות ? 2. מה טווח המחירים ? 3. איזה ציוד נלווה צריך לקנות ? 4. איך מתחילים ללמוד : לבד , עם מדריך ? 5. האם יש מקומות שאפשר להשכיר רולרבליידס ? תודה מראש על ה-

ASPuppy

New member
היות ואני חדש כאן...

אני אתן לך תשובות זמניות עד ששאר החברים היותר מבינים ויותר וותיקים יוכלו לענות לך: 1. זה די תלוי לאיזו מטרה, אם מעולם לא גלשת עדיין אז אני לא חושב שצריך להשקיע יותר מידי, פשוט תדאגי שזה יישב טוב ויחזיק את הרגל טוב בלי יותר מידי חופש... אפשר למצוא גם ב- 300-400 ש"ח רולרים מצויינים למתחילים. (כמובן שאין מה לדבר על גלגלים... סיליקון, לא פלאסטיק בשום אופן, אפשר להבדיל לפי הרעש - תני מכה קלה עם הרולר על הרצפה, אם יהיה רעש של פלאסטיק... ניחשת נכון... זה פלאסטיק, אם יהיה רעש עמום וחלש, זה כנראה סיליקון). 2. כמו שאמרתי בסביבות ה- 300-400 ש"ח יספיקו לך, כמובן שאם את רוצה דברים יותר רציניים המחירים קופצים. 3. מגיני ברכיים וכף יד זה המינימום שאני ממליץ, לדעתי מגיני כף יד הם החשובים ביותר... כמובן שגם מגיני מרפקים וקסדה לא יזיקו. 4. כמו שאמרת... מתחילים ללמוד לבד או עם מדריך... את יכולה ללמוד לבד ברחוב שלך (עדיף באיזור שאין בו מכוניות) או במשטח החלקה מגודר במעקה. אם את רוצה ללמוד עם מדיך יש שתי אופציות: אחת בתשלום (מיותר), שנייה בחינם (לא מיותר). בשביל למצוא מדריך בחינם תשאלי כאן בפורום או באחד האתרים המופיעים בקישורים של הפורום, ידוע לי שקיימות הדרכות חינמיות בספורטק. 5. אפשר להשכיר רולרבליידס בקרייזי-רולר בהרצליה, זה עולה 30 ש"ח לשעה כולל מגנים, אבל לא הייתי ממליץ על זה באופן קבוע, אולי רק בפעם פעמיים הראשונות רק כדי להחליט שאת אוהבת את זה ורוצה להמשיך
. אני מקווה מאד שעזרתי וכדאי שתחכי לתגובות נוספות בכל מקרה כי סביר שבדברים מסוימים יסתרו אותי כי, כמו שאמרתי, הרבה הרבה זמן לא עליתי על רולרס ורק עכשיו חזרתי
בהצלחה.

ASPuppy

New member
בטווח המחירים הזה, אני לא בטוח...

בדרך כלל רולרים במחירים נוחים למתחילים לא מיוצרים על ידי חברות יותר מידי ידועות, קחי לדוגמא אותי.. קניתי של חברה: "ROLLINGS" (מי שמכיר את החברה שירים יד -
), קניתי אותם כי זה מספיק לי לעכשיו, אם אני ארגיש בשלב מסוים שהם "קטנים" עליי ולא מספיקים לי, אני כבר אלך על דברים יותר רציניים. חברות שאני מכיר כחברות טובות הן ROCES ו- K2, ושמעתי כאן בפורום הרבה על סלומון, אני אני מניח שהם גם בין היותר טובים. תקנו אותי אם אני טועה...

תגיד ..

זאת לא הוצאה כפולה ..לקנות פחות טובים ואחרי זה לקנות שוב ? לא כדאי להשקיע פעם אחת ?

ASPuppy

New member
לא ממש כי...

לא קניתי אותם בשביל לנסות יום-יומיים ואז לקנות חדשים. קניתי אותם בשביל לגלוש קצת, לנסות דברים חדשים, תחומים שונים ורק אז, אם אני אחליט שאני רוצה לעלות לרמה גבוהה יותר ורק אם אני ארגיש שגלישה חובבנית לא מספיקה לי - רק אז אני אקנה זוג רציני שיתאים לאופי הגלישה שבחרתי (מהירות / סטריט / רמפות...) בכל מקרה לא מדובר בתקופה קצרה, מדובר לפחות בשנה עד שאני אדע בכלל מה קורה איתי בתחום, אז אני לא רואה את זה כהוצאה מיותרת, ובכלל... אולי אני פשוט אעדיף להישאר בליגה הנמוכה כחובבן

ביררתי עכשיו בקרייזי רולר

הם משכירים רולר ב- 35 ש"ח לשעה ובקשר למדריך אמרו לי שהעלות לחצי שעה מדריך אישי 45 ש"ח .. שווה ? אמרת שיש מקומות שאפשר לקבל הדרכה חינמית ..מישהו יודע איפה ?

ASPuppy

New member
לא שווה

למה לשלם 45 ש"ח אם את יכולה להנות מהדרכה התנדבותית שניתנת לך מרצון טוב ומתוך שאיפה שתדעי ותצליחי ולא מתוך שאיפה להמשיך ולקבל ממך כסף?כנסי ל- אתר הרולר הישראלי - מציעים שם המון הדרכות בחינם, אני חושב שאפילו מחר מתקיימת הדרכה בספורטק.

jonish

New member
תראה תשמע...

בתור מדריך בקרייזי תרשה לי לומר לך שאתה טועה.. אני לא מכריח אף אחד לעשות יותר משיעור אחד. אנשים רוצים ללמוד עוד דברים אז הם באים.. זה מאוד תלוי ברמה של הבן-אדם... אני מלמד לפי קצב ההתקדמות של הבן-אדם... אם הוא כשרון טבעי הוא יכול ללמוד בחצי שעה אפילו לעשות ספיינים כמו בלרינה .. אני לא עוצר אף אחד מלהתקדם כדי שיחזרו לעוד שיעור. יש מלא אנשים שבאים גם רק כדי ללמוד דבריים בסיסים ולשפר את הטכניקה שלהם.. אז לפני שאתה תוקף סתם תבדוק ותאשר את הטענות שלך.. אני לא יודע איך ומה הרמה של ההדרכות בחינם שיש בספורטק לכן אני לא יכול להגיב בעניין... כמו כן ההשכרה לציוד של רולר ומגנים עולה 30 ש"ח לשעה... יכול להיות ששאלת גם על קסדה שזה תוספת של 5 ש"ח

בסוף...

החלטתי כן ללכת לקרייזי רולר להשכיר זוג רולר ולקחת שיעור עם מדריך אישי , לא יודעת מרגיש לי הרבה יותר בטוח ככה ..או קיי אז יעלה לי, אבל מעדיפה הדרכה בקצב שלי אחד על אחד ... קבעתי לי לשבוע הבא ..אחרי שאחזור אספר איך היה ...

ASPuppy

New member
צודק, סליחה,

לא התכוונתי לתקוף, ומצטער אם זה יצא ככה, אני בעצמי מתכוון בעוד כ- 2-3 שבועות (אחרי שיגמרו המטלות והמבחנים) להגיע לשיעור בקרייזי רולר של רמפות ו- וורטים, אז ככה שאין לי שום דבר נגד זה... פשוט דעתי היא שכדאי (ושוב, זאת דעתי...) לנסות קודם את מה שנוח ונגיש, ואם זה לא מספק - אז לשלם עבור משהו אחר. בהחלט ובהחלט לא התכוונתי לתקוף

onlyK2

New member
הסברים לרולר

מומלץ K2 או סלומון. רוסס לא הוציאו משהו טוב בשנים האחרונות. ואין גלגלים מסיליקון. ציצים עושים מסיליקון,לא גלגלים. גלגלים טובים לרולר עושים מ Urethane מחירים מתחילים מ 799 ש"ח

למעלה