שאלות

yaronbro

New member
שאלות

האם עיריית לוד שלחה צ'ק לשישי בגאון ? האם אמיל חדד סילק את חובותיו לעיריה ? האם הסתיים הסכסוך בין ז'אק שיטרית לעיריה ? האם אשתו של הנבחר המכה כבר שבה לביתה ?

yaronbro

New member
בהחלט שאלות בונות

הייתי מצפה שהנבחר שהשמועות העקשניות טוענות כי היכה את אישתו יוקע או שיכחיש את העניין - אסור להסתיר אלימות במשפחה או אלימות כלפי נשים מעניין אותי לדעת באמת האם אמיל חדד משלם את חובותיו כמו כל תושבי העיר למה את חושבת שזה הורס ? אולי לחדד זה יהרוס קצת את היתרה בחשבון הבנק באמת מעניין לדעת מי שילם עבור שישי בגאון בכסף הזה אפשר היה לעשות שימוש מועיל יותר

nuyev

New member
yaronbro

לגביי אלימות במשפחה לא ידוע לי על כזה דבר ולדעתי אין דבר כזה על אמיל חדד, הוא הגיע לפשרה בעיניין חובותיו ולהסדר תשלומים. על שיש בגאון לא מצאתי בזה שום פסול, ההיפף קצת תרבות לעיר לא תזיק והגיע הזמן לשפוך קצת אור חיובי על העיר. ולא להציג אותה באור שלילי.

yaronbro

New member
לשפוך אור חיובי זו עבודה קשה

זה תהליך שבו כולם משקיעים את עצמם במאמץ רצוף ועקבי עד שמגיעים לתוצאות כדי לתת דוגמא לא צריך ללכת רחוק ראי מה קורה ברמלה כדי לזכות בפרס החינוך עבדו שם קשה כמה שנים טובות אליצור רמלה לא נחתה מכוכב אחר כדי לזכות באליפות שישי בגאון הוקלטה בלוד ממניעים פוליטיים של ראש עיר כושל ומיואש שאם ישחק לו מזלו והוא יצא בשלום מפרשת אפל אולי יצליח להתברג במשרה ממלכתית כזו או אחרת לכן הוא פעל במרץ שהתכנית תוקלט כאן כאילו לשדרג את הדימוי שלו

nuyev

New member
YRONDRO

בהשקעה רצופה ועיקבית מסכים שייש תוצאות, אבל לא איתך בעיניין הדוגמאות, בכדיי לזכות בפרס חינוך תפנה לבה"ס זבולון המר, הפועל לוד לא נפלה מכוכב אחר כדיי לזכות בגביע, וראה מה הפלא שישי בגאון גם חורא לך אז רק אל תומר שזה מניע פוליטי, זה מאוד מעציב לישמוע, אז גם יואל לביא כושל ומיואש שזקוק לאיזה משרה ממלכתית. ניראה כי אתה אדם מאוד שלילי.

yaronbro

New member
הייתי מאוד שמח אם רמת הניהול של רגב

היתה מגיעה לקרסוליו של לביא בהחלט יש נקודות אור בלוד חבל רק שהן מאוד מעטות התכנית שישי בגאון בזבוז כסף חבל שלא קראת את הודעותי בתקופה שהתכנית הוקלטה הבאתי אז פרוטוקול מישיבת מועצת זכרון יעקב היית רואה כיצד מתקבלות החלטות ומה השיקולים להקליט שם את התכנית באופו אישי אם אינך מסוגל לנהל דיון ענייני בוא נניח לזה אין שום מקום לביטויים מהסוג שבו חתמת את הודעתך

למעלה