שאלות

שאלות

1. את מי בסדרה אתם הכי אוהבים? 2. איזה דמות מהסדרה הייתם רוצים לפגוש ושחוחח? 3. איזה דמות לדעתכם היא הכי מגעילה ומרושעת? ושאלה אחרונה? 4. האם כל החדר שלכם מלא פוסטרים כתבות ותמונות של פלוריסיינטה אוהבת אסתר

camfels

New member
עונההההההההה

1.אני הכי הכי אוהבת את חואני! 2.הכי הייתי רוצה לפגוש את חואני!!! 3.ניקולס הוא פשוט מעצבן אותייייייייייי!! 4.יש לי בחדר כמה פוסטרים ותמונות של פלורי אבל אין מקום.. כי אנלא רוצה להוריד את הדברים של המורדים!!

עונההההההה

1.את חואני!!!!מושלם שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2.חואן ברור!!!!!!!!!!!! 3.אמממ דלפינה נמאס לי ממנה!!!!!! 4.ברור אבל לא של פלור יש לי פוסטר אחד של ארווי וכל האחרים של חואני המושלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LemonLimeLilach

New member
עונה ../images/Emo29.gif

1. את כל הדמויות של קמילה ואת פלור. 2. עם הדמות או עם השחקן? אם דמות, אז עם פדריקו או פלור. אם שחקן, קמילה או בנחמין. 3. דלפינה מרושעת, אבל אני אוהבת את זה 4. יש לי קולאז' על הקיר עם המון תמונות וכמה מהם של פלוריסיינטה

alinali

New member
תודה על התמונות!../images/Emo99.gif

היא כזאת מדהימה!!

alinali

New member
עונה../images/Emo26.gif

1. את מי בסדרה אתם הכי אוהבים? פלומה ודלפינה 2. איזה דמות מהסדרה הייתם רוצים לפגוש ושחוחח? פלומה ודלפינה 3. איזה דמות לדעתכם היא הכי מגעילה ומרושעת? מללה. ואני חולה עליה!! היא כזאת שחקנית מעולה!! ושאלה אחרונה? 4. האם כל החדר שלכם מלא פוסטרים כתבות ותמונות של פלוריסיינטה:חח..ממש ממש לא. אפילו אחד אין לי. עברתי את הגיל של לתלות פוסטרים בכל החדר..

m a y a 12

New member
עונה...../images/Emo36.gif

-חואני!!!!!!!!
-איזה דמות מהסדרה הכי הייתם רוצים לפגוש ולשוחח?: חואני!!!!
מושלמון... -איזה דמות לדעתכם הכי מגעילה ומרושעת?: מללה ארררררררר
אבל שחקנית מעולה..! -האם כל החדר שלכם מלא פוסטרים כתבות ותמונות של פלור?: לא...עברתי ת'גיל אבלל אני אוספת עליהם מלא מלא חומר..ו.....יש לי תמונות ממפגשים שהייתי בהם וגם בלווי שזכיתי..וארוחות

עונההההה

1. את מי בסדרה אתם הכי אוהבים?- מטוטה/ מטיאס
2. איזה דמות מהסדרה הייתם רוצים לפגוש ולשוחח?-פלור או פדה
3. איזו דמות לדעתכם היא הכי מגעילה ומרושעת?- דלפינה ומללה אבל אני חולה עליהן!!

למעלה