שאלות

fadler10

New member
שאלות

תגידו, אפשר להוריד שירים לאייפוד דרך קאזה ותוכנות כאלו? וגם, אפשר להעביר שירים מאייפוד אחד לאייפוד שני? ומאיפה אתם מורידים שירים לאייפוד?!?

TheRealDeal

New member
תשובות........

1. לא מורידים, קונים, כל שיר שיש לך על המחשב אתה יכול להעביר לאייפוד 2. אפשר, דרך מחשב 3. הרוב פה קונים לפי דעתי...

RenanaD

New member
"קונים"?

זאת אומרת שאם יש לי שירים במחשב שהורדתי מהאינטרנט אני לא יכולה להעביר אותם לאייפוד? ומה קורה עם שירים שאני רוצה להעביר לאייפוד מדיסקים?

"קונים" זאת אומרת ש

זה לא חוקי ולא יפה להוריד, גם ככה המוסיקה בארץ לא בדיוק פורחת.. הורדות פיראטיות לא תורמות לענין-אבל אני לא יגיד לך מה לעשות רק שלא לדבר על זה פה כי זה לא חוקי וימחקו הודעות שיעסקו בהורדות לא חוקיות. ואת יכולה להעביר לאייפוד כל שיר וקובץ שיש לך (כל עוד הוא בפורמט שהאייפוד מסוגל לקרוא) ושירים שאת רוצה להעביר מדיסקים- את פותחת את הiTunes, מכניסה את הדיסק המבוקש, ואז תראי שהאיטונז לבד קורא אותו. עכשיו תשני את השמות לאנגלית (אם זה בעברית) ותלחצי למעלה מימין על הכפתור ששחכתי איך קוראים לו

RenanaD

New member
לי אישית אין שום שיר על המחשב

שהורדתי מהאינטרנט (אני שומעת רק את הדיסקים שאני קונה). למען האמת, אין לי אפילו תוכנת הורדה במחשב! סתם שאלתי בשביל לדעת בכלליות, התיאוריה.

AGENT SHESH

New member
אוקיי:

טכנית, אפשר להוריד ולשים באייפוד. מומלץ כמובן לקנות את הדיסקים המקוריים של מה שאתה מוריד כדי לא לפגוע בהכנסות של האמן. לדוגמא - אני הורדתי את הדיסק של "בית הבובות", אהבתי, וקניתי את הדיסק המקורי. (דוגמא אמיתית לחלוטין, אגב.) מאייפוד אחד לשני - כן, בחיבור למחשב דרך תוכנות ייעודיות. מהמחשב.
סתם, ראה תשובתי לשאלה הראשונה.

למעלה