שאלות

שאלות

מה ההבדל בין מטאל לניו מטאל??? לימפ ביזקיט הם ניו מטאל??? האם יש עוד סוגים עם המילה "מטאל"???להרחיב אם אפשר... תודה

guanos 2C

New member
טוב...

קודם כל אני רוצה להבהיר שאני לא הכי מבין בתחום
(בגלל זה לא עניתי לך קודם...
) אבל לפי מה שאני יודע מטאל זה שם כולל לכל סוגי המטאל ובכלל זה גם נו מטאל..
יש עוד המון סוגים אחרים של מטאל כמו בלאק, דת', גות', דום, אלטרנטיב (אלט), ברוטל ועוד הרבה שאני לא זוכר כרגע...
מקווה שעזרתי..

נצל"ש -צריכה המלצות ללהקות

צריכה המלצות ללהקות....שיהיה רועש ועם צעקות ושישמעו בומים...בוא נקרא לזה רוק משובח.....אני פשוט מכינה דיסק.... תודע
נ.ב אם יש להקות שדומות בסאונד ל- P.O.D...אז גם...

fooguy

New member
תקשיבי

לא יודע מה את אוהבת, לא יודע מה את שומעת - וד"א, לא כדאי לך לבחור להקות על פי קריטריונים הדי מטומטמים שנתת פה,(צרחות ובומים?!) אבל סה"כ, לכי על דפטונז (DEFTONES) עלי והצליחי

למה מטומטמים??? אני אוהבת את זה...

ולמה לא לבחור ככה אם זה מה שבערך אני מחפשת???

ועוד משו.....

אני שומעת soil smile empty soul Blindside אני לא יודעת אם זה ניו מטאל אבל התלהבתי שלפחות פה מכירים אותם.... אני שומעת p.o.d ולינקין פארק לימפ ביזקיט.... puddel of mudd ו-Staind - לא יודעת אם הם נחשבים לניו מטאל אבל אני אוהבת... מה עוד....טוב, אלה לא יודעת אם זה ניו מטאל וגם לא נראה לי שהם ניו מטאל אבל רק כדי שתדע... Twelve Stones Seether Evanescence from zero Red Hot Chili Peppers זהו בערך.....אבל אני עדיין צריכה המלצות ואל תנסה לרדת עליי עם הקריטריונים שלי...זה מה שאני אוהבת וזה מרגיע אותי.....

תשובה

מטאל זה שולט.....ניו-מטאל זה כיף.... למטאל באמת יש הרבה סגים.......יש יותר טובים פחות טובים..וגם כאלה שאת בכלל לא תביני מאיפה הוציאו אותם..אבל זה לא מה שחשוב. למשל ד'ת,פאוור,ברוטלי,מערות,ויקינגי,האבי,בלאק... כן לימפ בזקיט זה ניו.....

למעלה