שאלות..

שאלות..

הי, אני עושה עבודה על הסדרה המדהימה הזו ורציתי לשאול כמה שאלות את המומחים... 1.כמה עונות יש לחוק וסדר - מדור פלילי? (מה שעכשיו רץ בהולמרק מעונה 1) 2.האם העונה האחרונה של חוק וסדר - מדור פלילי שצולמה שודרה בארץ, ואם כן איפה ומתי, ואם לא, אז איפה אפשר להשיג את הפרקים? זהו.. תודה רבה טל

Nimst

New member
תשובות..

1. מדור פלילי כרגע משדרת את העונה ה6. 2. אני חושבת שעונה 5 שודרה בארץ בערוץ סטארוורלד, אבל אני לא בטוחה. elcool עקב אחרי הסדרה בערוץ, אולי הוא ידע. ניתן לרכוש את הפרקים של העונה הראשונה והחמישית - את אלה של העונה ה6 מן הסתם עדיין לא ניתן לרכוש מפני שהיא עדיין מצולמת ומשודרת. את הפרקים שכבר שודרו את יכולה לנסות להשיג בדרכים.. אחרות. בהצלחה עם העבודה

elcool

New member
בקשר לערוץ סטארוורלד

אני לא צופה שם. הפרסומות מצעבנות אותי. בהולמרק משדרים את העונה הראשונה מהתחלה ובערוץ אחד אכן משדרים את העונה השישית. דרך אגב, תודה על ההאדמה! (זה ממש לא מגיע לי..) ובהצלחה עם העבודה. אפשר לדעת עוד פרטים עליה? נשמע מעניין..

תודה לשניכם ../images/Emo24.gif

פרטים על העבודה - אני סטודנטית לתואר 2 ועושה סמינר בתקשורת (לא במשפטים..) על הסדרה. אני מתלבטת בין 2 שאלות מרכזיות - 1. להתמקד בזכויות הקורבנות שבסדרה, זה נושא חם יחסית בעולם המשפט (המציאותי כמובן) כי עד עכשיו תמיד שמו דגש על זכויות העבריינים (חף מפשע עד.. וכו') ועכשיו יש חקיקה על זכויות הקורבנות. 2. ייצוג של עברות מין על ילדים בטלויזיה, מה השפה התקשורתית, התמודדות עם תחקור של הילדים וכו'. בעיקרון אני צריכה לראות את הסדרה כדי לדעת על מה משני הנושאים יש יותר חומר בפרקים ואז אני אחליט. בנוסף,אני דואגת שרוב הקורבנות בסדרה בדר"כ נרצחים אחרי עבירת המין ואז אין לי כ"כ מה לחקור, כי בשני המקרים אני מתעסקת בקורבנות... אשמח לשמוע תגובות, טל

Nimst

New member
לא תמיד הקורבנות נרצחים

אבל אני חושבת שיהיה לך יותר חומר על הנושא השני.

למעלה