שאלות

Downfallll

New member
שאלות

אני בן 15 וביצעתי יחסי מין בפעם הראשונה חבר שלי חדר לי בלי קונדום אבל לא גמר. 1. האם יש סיכוי גבוהה שנדבקתי באיידס גם אם חבר שלי לא קיים יחסי מין בעבר ? 2. איך אוכל לעשות בדיקת איידס אנונימית ? זאת אומרת ללא ידיעתם של הורי ? תודה רבה :\

בדיקה לקטינים ללא ידיעת ההורים

1. אם החבר שלך לא קים יחסי מין בעבר ולא השתמש בסמים לוריד הוא אינו יכול להדביק אותך באיידס. 2. בדיקות לאיידס ללא ידיעת הוריך אתה יכול לעשות במרכזי האיידס בבתי החולים ובמרפאות ליעוץ ולטיפול במחלות העוברות ביחסי מין של משרד הבריאות בקומה החמישית של התחנה המרכזית ברחוב לווינסקי 108 בתל אביב וברחוב הפרסים 15 בחיפה. ראה פרטיהן כאן בפורום ב"מרכזי בדיקות".

Downfallll

New member
תודה רבה

אני יודע שהסיכויים הם די אפסיים, אבל אני רוצה ללכת להיבדק כי זה לא יכול להזיק. ויש לי עוד כמה שאלות: 1.אוכל להיבדק רק בתחילת שבוע הבא וקיום יחסי המין היו ביום ראשון בערב, האם אני חייב לזרז את הבדיקות ? 2. התקשרתי למוקד השירות של כללית ואמרו לי שיש בדיקות בכל קופות החולים ושזה בדיקות דם רגילות, זה מדויק ? 3. האם רופא המשפחה יהיה חייב לספר להורי שאכן עברתי את הבדיקות או שזה נוגד את האתיקה הרפואית למרות שאני קטין? שוב תודה

בדיקה

1. יש טעם להבדק לאיידס רק 3 חודשיפ ומעלה מאז המקרה. 2. זה נכון שאפשר להבדק לאיידס כל קופת חולים. 3. על פי החוק אתה רשאי לבקש מרופא המשפחה שלא יספר להוריך על הבדיקה לאיידס. איני בטוח שכל הרופאים במרפאות קופות חולים מכירים את החוק שמאפשר זאת.

למעלה