שאלות

שאלות

- כמה עולה כל צניחה לאחר שאני משיג רשיון (זה שמקבלים לאחר קורס ו13 צניחות ראשונות)?? - כמה עולה ציוד צניחה ואיזה ציוד אני צריך לקנות בהנחה שיש לי רשיון??? - מה המרחק מהטכניון לפרדייב??? - מה ההוצאה המשוערת עד לקבלת רשיון?! תודה רבה

FalxOri

New member
תשובות

-100-150 לא כולל ציוד -חדש קומפלט +25,000 ~. משומש במצב טוב, תלוי... - איזה ציוד? בסופו של דבר הכל. בדר"כ מתחילים עם מד גובה ומשם אין סוף. -20 דקות בערך - בסביבות ה 10,000 אבל אין כלכך משמעות לרשיון מבחינת הוצאות בהנחה שלא הכרטיס שכתוב עליו שאתה מנחן זה מה שמענין אותך. לא ספורט זול אבל אפשר להסתדר אם באמת רוצים... O

noamk

New member
ווקשה.

- מחיר צניחה בסיסי עולה 150 ש"ח. על זה יש מבצעי חורף, קיץ סתיו ואביב, ואם קונים בחבילות המחיר יורד. - לשאול כמה עולה ציוד זה כמו לשאול "כמה עולה אוטו". יש הרבה סוגים דגמים, יד ראשונה או שניה, וכו'. בעקרון הטווח נע בסביבות 3000$-6000$. - חסרים נתונים למשוואה. באיזה בניין בדיוק בטכניון אתה לומד ? - ההוצאה עד לרשיון - מחיר קורס. מחיר 13 צניחות. מחיר השכרת ציוד לאחר השלמת הקורס, חברות באיגוד, ביטוח. אש"ל. רוב הפרמטרים - תאלץ להתקשר למועדון ולשאול כמה זה עולה ואיזה הנחות כרגע יש באוויר.

למעלה