שאלות

Leemon

New member
שאלות

למה ספינל סאן אמר שנאקורו אמורה ללבוש בגדים של בן? הרי היא בת גם בצורה המקורית שלה... ועוד משהו - הסבא וסבתא של יוקיטו לא באמת קיימים, נכון? אז איך זה שבפרק 6 (עם קלף האשליה) יוקיטו אמר לסאקורה שסבתא שלו החליפה לה את הבגדים? אמרו שמאז שהוא פגש את טויה, כל מה שעבר עליו היה אמיתי. אז איך זה שהוא עדיין חשב שיש לו סבא וסבתא? ומצד שני - הם לא יכולים להיות קיימים, כי יואה נוצר ע"י קלאו ריד.

Seto¥Girl®

New member
נאם. סתם בא לי לענות.

אני לא יודעת מה עם הסבא סבתא, גם אני חשבתי על זה, אבל בקשר לספינל ולנאקורו, נאקורו היא לא בת. יואה הוא לא בן. ספינל (נראה לי) אומר את זה בעצמו. ליואה ונאקורו אין מין, אבל נאקורו העדיפה להיות בת כי יותר כייף לה ככה, אני מניחה, ויואה... במילא לבוש בשמלה... -.-; תקנו אותי אם אני טועה ^_^

את דיי צודקת...

רק שיואה לא לובש שימלה... הוא לובש מכנסיים... פשוט עם הגלימה זה ניראה קצת כמו שימלה..... אבל הינה הוכחה:

Seto¥Girl®

New member
או אל תהיי קטנונית ^_~

רק בגלל שיואה הוא קרוסדרסר ולא רוצים להראות את זה לא אומר שום דבר ^_~

BaBy AnImE

New member
קרוסדרסר ?

או שזו מילה מומצאת או אשני לא מיכרה אותה. מה זה?

Seto¥Girl®

New member
או, לא מומצא האני ^_^

CROSSDRESSER זה בן שמתלבש כמו אישה, מתאפר והכל. זה היה בצחוק ^^;

Leemon

New member
הא, אז בגלל זה זה "בסדר" שהוא מאוהב

בקלאו? P= אבל רובי מון באמת נראית ונשמעת כמו בת בצורה האמיתית שלה...
(טוב, אבל ביפנית גם ליואה יש קול של בת, כי יש לו מדובבת...)

Seto¥Girl®

New member
הומופובית -.-;

מה, ויוקיטו וטויה לא מאוהבים אחד בשני כמו משוגעים? (מצטטת את נאקורו- "טוב, אז הוא (טויה) שלי" (מה שלא נכון, כי יואה צריך להיות עם טויה ;_; למה רק אני ואוג'י רואות את זה?!)) יכול להיות שהציטוט לא נכון, אבל עזבי את זה, התרופות שלי קצת מערערות אותי עכשיו ^_^

Seto¥Girl®

New member
בטח שזה הוכח...

הוא מיסמר אותו לעץ בצורה רומנטית, דאג לו, וויתר על הכוחות שלו כדי שהוא ישרוד!!!הוא הפך להיות חסר אונים מבחינת הקסם שלו כדי שיוקי ישרוד, והוא ידע שהוא לא יוכל להגן על סאקורה יותר, ויש לו תסביך אחות 0.0

BaBy AnImE

New member
../images/Emo6.gif

כשאת מסבירה את זה ככה ("מיסמר אותו לעץ בצורה רומנטית"[מה?!]) אז כל גלויי... יוקי&טויה לנצח!!!

ff4

New member
נו באמת...

"הוא מיסמר אותו לעץ בצורה רומנטית". איך אפשר לראות דבר כזה? דאג לו, טיפל בו, ויתר על הכוחות שלו.. זה לא אומר כלום. כל אחד היה עושה את זה לחבר שלו.

Seto¥Girl®

New member
-.-;

לא כל אחד היה עושה את זה. טויה הוא בן אדם מיוחד. אממ... הייתה לי תמונה של המיסמור איפושהו... אבל זאתי גם מספיקה. אהא! לא! מצאתי את המיסמור! מבט בעיניים
ויוקיטו הדביל הזה מחייך. >_< נאם. חוץ מזה, זה ברור שהוא אוהב אותו. "יוקי, אתה בטוח שאתה מרגיש טוב?" "אתה רעב, יוקי?" "אתה צמא, יוקי?" "הו, אפשר לעשות לך מסג' ברגליים, יוקי?" "אני רוצה להקים לך מקדש קטן ולסגוד אך ורק לך!!!" אממ... -.-; טוב, אז אולי חלק מהמשפטים לא היו מדויקים, באט סטיל... הוא אוהב אותו, פייס איט.

Hshom

New member
../images/Emo6.gif אז לזה התכוונת במסמור!

עכשיו אני מבינה מה הקשר לרומנטי!

ff4

New member
זה לא נאמר במפורש.

ולא כל אחד, נכון. אבל זה שהוא עשה את זה, לא מוכיח שהוא אוהב אותו.

Seto¥Girl®

New member
אז מה, אתה רוצה שהוא יקח

גיטרה ויתחיל לשיר לו סונאטה מתחת לאדן חלונו לאור הירח? 0.0; לא בכל הסדרות הדמויות מודות ברגשותיהן באופן ישיר. אז מה? נגיד- או, יאמי לא הודה שהוא אוהב את יוגי, וזה שהוא החזיק את היד שלו חמש פעמים,
(אבל סופילר זניח.... לא משהו שיהרוס לכם, רק יוסיף... וזה לא מגלה משהו יותר מדי משמעותי) כמעט רצח (עצרו אותו -.-;) מישהו שאמר שהוא קרע את נשמתו של יוגי, וזה שהוא בכה שעות בצורה נוראית שיוגי נעלם, וגם זה שלאחר שנעלם למקום מסויים תמיד רצה לפגוש בראש ובראשונה את יוגי, זה לא אומר שהוא אוהב אותו. כמובן שלא ^_^ גם לא כל -אני ארצח אותך אם אי פעם תגע ביוגי- שהוא חילק, הSHADOW GAMES שהוא עשה בשבילו בעונה הראשונה וכמה בני האדם שהוא שיגע בגלל שהם העזו לגעת ביוגי, זה לא נחשב. הוא פשוט חבר הנפש שלו. (<---- אמריקאים וישראלים רעים!!! >________<) מה שאני מנסה להגיד, זה שאתה צריך להסתכל לפעמים מתחת לפני השטח, ולא לחכות שהם יגידו את זה.

Leemon

New member
../images/Emo99.gif לא קשור, אבל שימו לב

איזה רזה וחיוור יוקי בהשוואה לטויה... *_*

למעלה