שאלות .....

תודה רבה על התשובות!../images/Emo51.gif

אני ניסיתי(ללא הצלחה) לברר את הנושא במשרד הבריאות אבל הם מעבירים את השיחות מפקיד אחד לשני ונראה שאין להם כוח ל"נודניקים" שאכפת להם מבריאות ילדיהם. (מה גם שהם עונים לטלפון כ שעתיים ביום ורוב הזמן תפוס
) מה שאת אומרת זה מאד מאד חשוב - אני חשבתי שכדי לטפל בילדים צריך "רק" רישיון של פיזיותרפיסט (אני מתכוונת ללא הכשרה נוספת). מאד מדאיג אותי שכל אחד יכול לפתוח קליניקה - למה אין פיקוח? אשמח מאד אם תוכלי לשלוח לי את המכתב בנושא זילברבוש המדובר או לצרף קישור אליו. אני מבקשת זאת בשביל אימהות נוספות. אני קוראת ומידי פעם מגיבה לדיון בפורום "הורים לתינוקות" וכמעט בכל יום יש אמא שמחפשת חוג להתפתחות התינוק. בין היתר אימהות ממליצות אחת לשניה על חוגים שמעבירים כל מיני גורמים (לאו דווקא מוסמכים). החלטתי לברר את העיניין ונדהמתי מהתשובות שקיבלתי. ושוב הרבה תודה

שאלות .....

איפה מבררים מי מוסמך לעסוק בפיזיותרפיה ומי לא? (האם כל פיזיותרפיסט מוסמך גם לטיפול בילדים) ולחידוד השאלה - האם כל אחד יכול לפתוח קליניקה/חוג ולהתחיל לטפל? מה דעתכם על חוגים לתינוקות? האם שמעתם על שי זילברבוש ומרכז הדרכה שנקרא צעד ראשון ומה דעתכם?

פילפפלת

New member
מומחי הפורום יתקנו אותי אם אני טועה

פיזיוטרפיסט - הוא מי שהוסמך ע"י משרד הבריאות לעסוק בפיזיוטרפיה - וזה אומר "שבעל המקצוע" למד באחד מ-4 בתי הספר לפיזיוטרפיה בארץ לפחות תואר ראשון BPT(או שהגיע עם תואר מחוץ ואישר אותו כאן) מכאן שלפיזיוטרפיסט ישראלי או מחו"ל (ללא הבדל)שעובד בארץ חייבת להמצא תעודה המאושרת ע"י משרד הבריאות- שעל פיה ניתן להגדירו כפיזיוטרפיסט מוסמך פיזיוטרפיסט מוסמך יכול לעבוד בבתי חולים, מרכזי שיקום, מכוניםפרטיים או ציבוריים... מקווה שעזרתי ולא הטעתי...

למעלה