שאלות:

שאלות:

*האם הקסם Continual Flame, הוא באמת להבה של אש? אם כן, האם היא חמה ושורפת כמו אש? *האם יש דרך להפוך אש לנצחית? כלומר להניח חומר בערה, לדוגמא עץ, להבעיר אותו, ולהנציח את הלהבה, ושגם העץ לא יתכלה. קצת ארוך, אבל אני זקוק לתשובה.

ככה

לא היא לא אש אמיתית היא לא מפיקה חום ואינה זקוקה לחמצן בקשר לשתים אני לא ממש יודע תישאל את השה"מ שלך או שמישו אחר יענה לך

1- ענו לך טוב 2- כאן

אין שום קסם רישמי שעושה את זה, אבל אפשר לבקש מהשהם לעשות קסם שהופך אש לאש תמיד אולי ברמה שתיים יותר נמוך מהקסם המקורי

עם כבר

שתי רמות גבהות יותר כי אז הוא יכל ליגרום עם זה נזק ולהציט דברים מה שהוא לא יכל לעשות עם הקסם שהוא דיבר עליו שהוא קסם דרגה 2 עם אני לא טועה

נכון

אז תעשה שזה לא שורף כלום אבל אם אומרים קוזורוזוקנטרוזו אלאפלא צ'יקי מיקי מיניזציה קורדינציה אז הוא שורף ומחמם כמו אש רגילה

ואז זה כמו

להקסים נשק שזה ניראה לי עולה 4000 פז עם זה לא הוקסם קודם לכן לפי ספר השליט אבל אני לא בטוח וזה גם צריך ליות נשק מעשה אמן(+300 פז) אבל זאת גם יכלה ליות החלטה של השה"מ שלכן לשנות את זה

Guy24Gold

New member
אם אני זוכר נכון

יש קסם שעושה קסמים לתמידיים. יכול להיות שהוא מה שאתה מחפש.

אכן יש קסם כזה

אבל הוא משפיע על קבמים אחרים אני לא חושב שהוא יכל להפוך אש שהוצטה על אזשו חפץ לאש שתמיד תיבהר קסם זה גם דורש נק"ן מהמטיל בעבור כל סוג קסם שהוא הופך לתמידי וזה קסם שלב 5

בורן

New member
אם זה על קסמים אחרים

למה שזה לא יהיה גם על זה? לאיזו קטגוריה שייכים הקסמים שאפשר ולאיזה קטגוריה לא שייכים?

כי

יש שם רשימת קסמים מוגבלת שהלהם אתה יכל לבצע את הקסם ואף אחד מהקסמים האלה הוא לא קסם התקפה אבל השה"ם שלך יכל לשנות את זה ולתת לך את זה כקסם שאפשר לעשות על כל קסם אחר איזה כיף עם היה אפשר לעשות את זה על קליעי קסם ההיתה יכל לתת להם לעשות בשבילך את כל העבודה ובזמן שהאין קרב הם יעופו אחריך

גורבש

New member
הדרך הנכונה לשאול שאלות :

1. בהנתן שאני משחק בגרסה XXX של שיטה YYY, האם הקסם ZZZ פועל כך וכך... 2. האם לדעתכם יש דרך ליצור לחש ש... ובאיזה עוצמה הוא צריך להיות בהינתן שאני משחק בגרסה XXX של שיטה YYY. כי על השאלות שאתה שאלת אני יכול לענות ב "לא" לכל השאלות בעוד מישהאו אחר יענה "כן" וה-GM שלך יחליט בכלל ש- 1 כן ו 2 לא. כאשר משחקים משחקי תפקידים, מי שקובע מה "מותר" ומה "אסור" או לחילופין, מה אפשרי ומה בלתי אפשרי, הוא ה- GM. אני יכול רק לתת לך דוגמא מהעולם שבו אני משחק: 1. כן, לא. 2. ניתן להפוך את האש לנצחית, אבל אז תקבל להבה קפואה שלא עושה כלום.

רמץ

New member
../images/Emo116.gif אש כבקשתך

1) כפי שענו כולם לפני - לא. 2) אחת התכונות המיוחדות שיכולות להיות לנשק קסום היא Flaming (למשל Flaming battle-Axe, Flaming Longsword וכיוב'). לפי פקודה הנשק עולה בלהבות מבלי להזיק לאוחז בו. הן עושות נזק אש נוסף ופועלות באופן דומה ללחש הכוהנים: 'חרב אש' - שהוא אחד הלחשים הדרושים ליצירת נשק שכזה). מספיק טוב?

למעלה