שאלות

קרןקרן

New member
שאלות

עם איזה עפרון מעבירים את התמונה מנייר האפיה לבצק הסוכר? איך מכינים את צבעי המאכל לציור בעזרת מכחול? יש לי צבעי מאכל באבקה, זה טוב או שצריך לקנות אחרים? יש למישהו תמונה שאפשר לצייר על עוגה לאמא שחוגגת יום הולדת?

תשובות

עם עפרון B-6 ומעלה מדללים את הצבעים עם מים או אלכוהול, גם צבעי מאכל באבקה טובים הם פחות ממיסים וצריך להקפיד לערבב היטב. לאמא אולי פרחים או משהו שקשור בעבודתה או בתחביבים שלה.

קרןקרן

New member
תודה גילגולית.

רק עכשיו ראיתי את התשובה שלך.. מהו טווח המחירים של העפרונות? האם בצק סוכר של פור שף (בקרליבך) מתאים לציור ופיסול עוגות? האם אפשר לעשות ערבוב של צבעים בצבעי מאכל (כלומר: כחול וצהוב = ירוק וכו') או שחייבים לקנות את כל הצבעים שצריכים?

קרןקרן

New member
התקשרתי עכשיו לפור שף

אין להם עפרון 6B. היא אומרת שזה עפרון שאפשר לקנות בחנויות לאומנות!! זה נשמע הגיוני? אם זה בחנויות לאומנות אז זה אומר שזה לא אכיל?! הצילוווו, אני חייבת ללכת היום לקנות חומרים לעוגה אם אני רוצה שהיא תהיה מוכנה ביום שישי!!!

t a l talim

New member
הגיוני לחלוטין-

את צריכה עפרון רגיל לחלוטין, המכיל גרפיט (שאיננו רעיל), ולא עופרת. ניתן להשיג בענויות יצירה.

קר../images/Emo24.gifקודם כל להרגע../images/Emo13.gif

עפרון 6B אכן קונים בחנויות לציוד משרדי ובחנויות יצירה, העפרון שלא כמו צבעי מאכל לא "אכיל" אבל לעומת זאת הוא אינו מכיל עופרת שהיא הרעילה!(חשוב, חשוב ,חשוב לבדוק שאכן רשום על העיפון שהוא אינו מכיל עופרת, למרות שכמעט כל העפרונות היום הם כאלו). וכן ניתן לערבב צבעים בצבעי מאכל ממש כמו באקריליים, מים וכו, את לא חייבת לקנות את כל המגוון
.

קרןקרן

New member
תודה

ואחרי זה, איך עוברים על הקווים של הציור שיהיה בצבע שחור? ועם מה מציירים את העיניים וכו'?

דלית 3

New member
את הקוים עושים בטוש צבע מאכל ואת

העייניים איך שאת רוצה. לגבי הצבעים - ניתן לערבב אבל מנסיון שלי זה די קשה להגיע לגוונים מדוייקים. בצבעים איכותיים משתמשים בכמות מיזערית - לגוש בגודל אגרוף מספיק ללכלך קצה של קיסם באדום כדי לקבל וורוד לא מאוד בהיר - ולכן משחק הערבובים מאוד עדין. אם זו לא עוגה יחידה, כדאי להשקיע ולקנות כמה צבעים. ההמלצה שלי היא לקנות את צבעי היסוד בקופסה הגדולה (28 גרם - 15 ש"ח) ואת השאר באריזות הקטנות (14 גרם - 10 ש"ח). הכוונה לצבעי ווילטון כשהגדול בגודל קופסת פילם והקטנים חצי מזה וזה המון המון צבע (בגלל הריכוז הגבוה). פשוט כל פעם לקנות עוד 2-3 צבעים ואז ההוצאה לא נוראית. ואגב הוצאה - שאלה לטל: האם יהיה כרטיס חבר של הפורום ותוכלי ליצור קשר עם חנויות לקבלת הנחה? ראיתי שזה מקובל בפורומי אוכל ולדעתי זה מאוד חשוב כשמתחילים וצריך לקנות המון דברים בבת אחת. שלחתי לך מסר בענין - קיבלת?

למעלה