שאלות

WILD DREAMER

New member
שאלות

אני קורא את הפורום כבר די הרבה זמן, אבל אני עדיין לא מבין אותכם(אתם יודעים, הקטע שלי קצת אחר עם בעיות משלו). איך אתם מתייחסים לBDSM? אמנות? יצרים? תחביב? הכל ביחד? מדברים פה הרבה על יכולת לשלוט בעצמך, ואני מבין למה, אבל אז איך אפשר להינות אם אתה לא חופשי? זאת בעיה, כי בהיעדר שליטה הפנטזיות שלכם יהפכו לפנטזיות שלי, ואסור שזה יקרה. אז תסבירו לי, כי בישבילי מאושר בסקס זה להיות חופשי

princeOFdream

New member
בחור, תשלוט בעצמך.

זה לא רק בסקס, זה בכלל בחיים. כעת לא שלטת בעצמך וכתבת פה רצף של דברים שמהם אי-אפשר להבין מה השאלה שלך, או מהן השאלות שלך. אם היית שולט בעצמך ובמה שאתה כותב, אז היית מסדר את הדברים כך שנוכל להבין מה בדיוק אתה שואל, ולענות על כך, אבל לא עשית זאת. אז אני אשיב לך רק על השאלה האחרונה משום שנראה לי שהיא הכי חשובה לך- אני, אדם חופשי יותר ממך ומרבים וטובים אחרים- רבים מאד. ואתה יודע מדוע? משום שאני שולט בעצמי. כאשר אני שולט בעצמי, אף אחד אחר לא עושה זאת, ולזה קוראים חופש. אבל בו נביט כרגע לע אלו שמעדיפים לשחק בתפקיד העבדים\ השפחות... האם הם לא חופשיים? להיפך. הם בחרו לשחק את תפקיד העבדים והשפחות ועושים מה שהם בחרו, זהו חופש. אדם חופשי, הוא אדם שחופשי לעשות מה שהוא בוחר לעשות ולבחור לעצמו מה לעשות.

WILD DREAMER

New member
מצטער

אם זה יצא לא מסודר. אני עייף וקצת לא מרוכז. הכוונה היא לא לשליטה על עצמך, אלא למגבלות שאתה מציב לעצמך. לדעתי סקס חופשי הוא סקס בלי מגבלות

princeOFdream

New member
אם כך,

אז איפה החופש שלך? כפי שכדי לשבור את החוקים, החוקים צריכים להיות קיימים. כך גם כדי לצאת מהמגבלות, המגבלות חייבות להיות קיימות... כאשר אתה שובר את כל המגבלות, החופש נעשה חסר-משמעות משום שאין לך סיבה לחפש חופש כאשר אתה כבר לגמרי חופשי. החופש נעשה נדוש.

WILD DREAMER

New member
זה פילוסופי מדי בישבילי

החופש הוא לשבור את החוקים. כששברתה ואתה בלי חוקים, אתה חופשי. אחרי שאתה מסיים(גומר) שוב המגבלות חוזרות, ואותם תשבור פעם הבאה. אני מזכיר לך שמדובר בסקס

אסתי69

New member
לשלוט בעצמך

זה לא בהכרח לא להיות חופשי בסקס ואולי אפילו להפך השליטה היא של הצד השולט והיא מחוייבת כדי לעקוב אחרי כל ניואנס של הצד הנשלט שעובר לא פעם במהלך הדברים תהפוכותפנימיות.... מבחינתיבדסמ הוא אורח חיים והוויה אבל כל אחד והבדסמ שלו יש הרואים בו תבלין למין יש הרואים בו חיים ויש המשלבים בינהם... מקווה שעניתי ו......סקס חופשי זה........:)

Z o d i a c

New member
אתה מדבר על חופש בסקס,

אין ויכוח לגבי זה. להיות חופשי זה לנסות דברים חדשים, לאבד שליטה, לתת מעצמך, זה בדיוק מה שקורה כאן.

למעלה