שאלות

שאלות

איך רוני הפכה להיות מפורסמת? למה האתר שלה הוא של אורנג ומלא בפרסומות? זה נכון שהיא לא אחראית וקובעת את הפרסום שלה? רוני רשמה באתר שהמעריצים בנו לה את הפורום, אז למה כל מנהלי הפורום הם מבוגרים? ולמה יש בצד פרסומות לאורנג? בבקשה, תענו לי..

ב"שאלות ותשובות"

היא אמרה שהמעריצים בנו לה את האתר אז למה הוא של אורנג... מה היא בנתה את האתר ביחד עם אורנג???

תשובות

1. האתר שרוני דיברה עליו ושנבנה על ידי מעריצים ישב בעבר ב- www.roni.2ya.co.il ועכשיו ב - www.roniduani.com 2. האתר שיושב ב- www.orange.co.il/roni נבנה על ידי אורנג', כמובן, ולא על ידי מעריצים.

תשובות

1. חברת הפקות בשם פופארט, שחיפשה את "הדבר הבא", גילתה אותה, האמינה וטיפחה אותה וחתמה על חוזה שיתוף פעולה עם חברת התקליטים הליקון. מפה והלאה, הקהל קבע והחליט שהיא כנראה באמת סופרסטאר. 2. יש לרוני אתר שבנו מעריצים ואתר שבנתה אורנג'. ודרך אגב, לא ראיתי שום פרסומת באתר של רוני באורנג'. ראיתי פרסומות באתרים אחרים שמפנים לאתר של רוני באורנג', למשל בנענע ובוואלה. מה שכן, יש באתר כל מיני מוצרים סלולריים (רינגטונים ותמונות להורדה) שנמצאים שם משום שהאתר נבנה על ידי אורנג'. דרך אגב, באתרי מעריצים בחו"ל יש הרבה מרצ'נדייז של האמן למכירה (חולצות, פוסטרים, מחזיקי מפתחות, כוסות וכיוצ"ב), כך שמהבחינה הזו אין שום חדש תחת השמש. 3. לגבי אחריות, אני מניח שיש סביבה הרבה אנשים מבוגרים שמכוונים אותה, אבל בסוף המילה האחרונה היא שלה ! שמעתי אותה אומרת בראיון שכל טקסט אושר על ידה, ושהרבה דברים שלא מצאו חן בעיניה שונו על ידה. 4. אני לא חושב שמנהלי הפורום הם מבוגרים, אבל שיענו הם.

למעלה