שאלות

bunnyd

New member
שאלות

מישהו יכול לתת לי מידע על הסרטים הבאים :Ned Kelly ו-The Calcium Kid מה היה התפקיד של אורלנדו בסרטים והאים הם יגיעו לארץ?

OB4ever

New member
תשובות

לא אורלי לא יגיע לארץ גם במסגרת ממלכות השמים (חבל....) נד קלי- סיפור המבוסס על ספרו של רוברט דרו: "השמש שלנו". נד קלי, איש היערות המפורסם שחי באוסטרליה. יחד עם אחיו דן, ג'ו ביירן(אורלנדו בלום) וסטיב הארט, קלי הקים את "חבורת קלי". החבורה שדדו בנק וחטפו עיר שלמה לשלושה ימים. סיפור על חבורה מותולוגית. קולוסיאם קיד (מצטערת אין לי כוח לתרגם)- Title: The Calcium Kid Genre: Comedy Plot Synopsis: The Calcium Kid is a mockumentary comedy in which Orlando Bloom plays young milkman Jimmy. He is an amateur boxer who, by a bizarre twist of events, ends up fighting the world champion in his home town Cast: Orlando Bloom Jimmy Omid Djalili Herbie Bush Michael Pena Jose Mendez Rafe Spall Stan Ronni Ancona Pat Sébastien Dutrieux Jean-Pierre Martin David Kelly Paddy Michael Lerner Artie Cohen Billie Piper Angel, a possible love interest for Jimmy (cameo) Chris Eubank boxer (cameo) Jonathan Ryland Pressman #5

מרי בל

New member
אי הבנה ../images/Emo35.gif

היא לא שאלה אם הוא יבוא לארץ היא שאלה אם הסרטים יגיעו לארץ ואני אוסיף האם הם יצאו לקולנוע או בקלטות וידיאו?

OB4ever

New member
תשובה 2

נד קלי יגיע ב30.11 ככה כתוב באתר WWW.SERET.CO.IL קולוסיאם קיד כתוב בכמה מקומות שזה סרט ממש ישן ובכמה מקומות כתוב שזה לא יצא עדיין בשום מקום......וגם שמעתי שזה לא יגיע לארץ....אז אני לא יכולה לענות לך על זה (סליחה...) מקווה שעזרתי

Galadriel 3000

New member
מה???

הקלציום קיד לא יגיע לארץ??? מאיפה הוצאת את הבולשיט הזה? לא!!! אני אבכה! אני אזרוק דברים ואשבור את האוטו של אבא! נכון שזה נראה קצת ישן, אבל שמעתי שהוא אמור להגיע ב2004! אמא! לא רוצה שלא יגיע לארץ!

OB4ever

New member
סליחה...

לא רציתי להכעיס אותך...זה רק מה ששמעתי...אולי אני טועה...אני מאוד מקווה שאני טועה...אבל אמרו לי שזה לא יגיע....אבל אני מקווה שטעו....

למעלה