שאלות

שאלות

1. אז קיבלתי מרשם לאיקקלומין והוא אמר 2 ביום. לא שאלתי אם שניים ביחד או אחד בבוקר ואחד בערב מישהי יודעת ??? 2. הייתי בסופרפארם וכבר קניתי חומצה פולית של חברת "סולגר", כתוב עליה 800 מק"ג. זו כמות מספקת ? האם להתחיל לקחת בשילוב עם האיקקלומין או שלא ? תודה

אחד בבוקר ואחד בערב

ושווה להתחיל את החומצה הפולית בכל מקרה. על הקופסה של החומצה הפולית שלי רשום שכל כדור הוא 400 מק"ג ושזו 222% מהקצובה היומית המומלצת לנשים. (קניתי בקופת חולים כללית "דרך חיים") כך שנראה שאצלך הכמות כפולה. הרופא שלך המליץ על הכמות הזו? שיהיה בהצלחה!

פּוֹנְג

New member
עד כמה שאני יודעת לנשים לפני

ההריון מומלצת חצי מהכמות. וגם בביתי מרקחת נותנים חצי מהכמות, לעומת זאת בקופות חולים נותנים פי 10 מהכמות, אז לשאול רופא זה לא ממש יעזור במקרה הזה. אהה... לא יודעת מה הייתי עושה במקומך. בכל מקרה אפשר לקחת את החומצה יחד עם האיקקלומין.

איקוקלומין מומלץ לקחת 2 ביחד

מנסיון ממליצה לקחת בערב לפני השנה , כך פחות מרגישים את תופעות הלוואי (אם יש. לא תמיד יש) והעיקר שיהיה בהצלחה

אצלי הופיעו תופעות הלוואי

הרבה אחרי שסיימתי את הכדורים(משך 5 ימים)בערך 10 ימים לפני התאריך של המחזור. ודוקא לא היו תופעות לוואי כתוצאה ישירה של הכדורים.זה שונה כנראה מאחת לשניה. מחזיקה לך אצבעות שתוצאת "הלוואי" היחידה תהיה בייבי

בנות תודה../images/Emo51.gif

אבל השאלה היא אם צריך מרשם מהרופא לכדורים או שזה בסדר שקניתי של "סולגר" ? לגבי המינון גם של הכדור וגם של האיקקלומין אני אצטרך כנראה לשאול את הרופא

מיכלושית...

אני יודעת שאפשר לקנות כדורים של חומצה פולית ללא מרשם, אך אני תמיד מבקשת מהרופא שלי שיתן לי מרשם, הוא גם ממליץ כך, כי לדוגמא פעם אחת הוא כתב לי מרשם לכדורים שמכילים גם חומצה פולית וגם ברזל, שזה סוג שונה ממה שלוקחים בדר"כ ולדעתי לא צריך לקנות אותם על דעת עצמך, אלא להתייעץ עם הרופא ובעזרתו להמשיך... ולגבי המינון זה בהחלט נושא שווה בדיקה. בהצלחה!!!

הה... עוד משהו

איקקלומין צריך לקחת 2 ביחד (מנסיון ובירור עם הרופא) ולגבי שאלתך השנייה, אין שום בעיה לקחת את החומצה פולית עם האיקקלומין, חומצה פולית היא תוסף ולא תרופה כך שאת יכולה להיות רגועה. עכשיו זהו.

קובולט

New member
אז לפי מיטב ידיעתי

הכדורים של סולגר הם לא במינון גבוהה יותר אלה נמוך יותר וצריך לקחת מהם שניים... הייתי ממליצה שתחזרי לאותו סופר פארם ותחליפי את הסולגר בפוליק 400 גם בלי מרשם רופא וגם קטנים וחמודים ואני ממש קשורה אליהם....זהו התחרפנתי לגמרי.... מצטערת אבל הם באמת חביבים

רגעעעעע

כל כדור מכיל 800 מק"ג ......אמרו לי שזה מינון גבוה ..... לא ??? אתן יודעות מה ? שיגעתי אתכן
אני אפנה לרופא, הוא לפחות מקבל כסף

קובולט

New member
הסבר

800 מק"ג= מיקרוגרם שזה פחות מ400 מ"ג= מילגרם כך הוסבר לי בכל אופו תחכי עד לפגישתך אם הרופא אולי באמת יומלץ לך לקחת חומצה פולית עם ברזל או משהו כזה יאללה שיתחיל להצדיק את הכסף שמשלמים לו

למעלה