שאלות..

• פותח הנושא ER7
  • פורסם בתאריך

ER7

New member
שאלות..

היי, דבר ראשון אני חדש פה,אז כבר נחמד..ולענין,אני מעונין ללמוד בחו"ל הדגש יותר על אירופה כיוון שיש לי אזרחות גרמנית(לצערי לא דובר גרמנית..)מישהו יכול להמליץ לי על מדינות שבהן אפשר ללמוד באנגלית ,ובכל זאת שהרמה תהיה גבוה(נראה לי שאנגליה יקרה ..תקנו אותי אם אני טועה)..תודה רבה בכל מקרה:)

liluy

New member
EU citizenship

בתור אזרח של האיחוד האירופי שכ"ל שלך יהיה הרבה יותר זול מאשר לסטודנטים זרים, כולל אנגליה - באוקספורד למשל שכ"ל לאזרחי אנגליה והאיחוד האירופי הוא 1100 פאונד לשנה לעומת 8000 פאונד ומעלה לסטודנטים זרים. אבל כמובן, המחיה באנגליה יקרה יחסית.. יש גם את אירלנד וסקוטלנד, אני לא יודעת איך המחיה שם יחסית ללונדון נגיד, אבל שווה בדיקה. אני מציעה שתבדוק באתרים של אוניברסיטאות באירופה - תעשה חיפוש לפי המקצוע שאתה מעוניין בו ואלי תמצא גם בתי ספר ב-mainland שאפשר ללמוד בהם את מה שאתה רוצה באנגלית - אולי המחיה תהיה זולה יותר..

ER7

New member
אתרים של אוניברסיטאות

אני לא בטוח בקשר לשכ"ל של 1100 ,דיברתי בזמנו עם מישהי מהמועצה הבריטית לתרבות,היא טענה שאני צריך לגור כ-3 שנים לפני תחילת הלימודים בתחומי האיחוד ורק אז אני אהיה זכאי להנחות. יש לך מושג איפה אני יכול לברר בקשר לאוניברסיטאות באנגליה\אירלנד\סקוטלנד או אפילו במדינות אחרות,אין לי מושג באיזה מדינות אפשר ללמוד באונ' שמלמדות באנגלית,ועוד ברמה גבוהה ולא איזו אונ' תמוהה שאח"כ יהיה קשה להשיג עבודה..תודה על כל מידע.

liluy

New member
מה שראיתי

היה פשוט מופנה לאזרחי בריטניה והאיחוד האירופי, אבל כמובן יכול להיות שיש כל מיני דרישות ספציפיות יותר לגבי אופי האזרחות, אני פשוט לא כל כך בקיאה בחוקים האלו... לגבי בירורים - פשוט מאוד, להתחיל במדריך האתרים של גוגל. איזה מקצוע אתה רוצה ללמוד? אני למשל רוצה ללמוד עיצוב ומצאתי פורטל שיש בו פשוט רשימה של בתי ספר לעיצוב ברחבי העולם עם קישורים לאתרים שלהם... תנסה את קטגורית Regional > Europe > Education ואת אתר InterEdu (צריך להרשם). אתה יכול גם פשוט לפנות לשגרירויות ולמועצה הבריטית (מה שכבר עשית בעצם)..

ornauk

New member
המחיה מחוץ ללונדון,

שונה לחלוטין. אם תלמד באחת האוניברסטאות שמחוץ ללונדון, המחיה שלך תהיה זולה. אני אתן דוגמא בכדי להמחיש עד כמה שזה שונה. שכירות בלונדון אתה משלם 250 פאונד לשבוע , ואילו מחוץ ללונדון אתה יכול למצוא בית (בית+גינה ,שלושה חדרים ) ב- 550 פאונד,ואם תגור עם סטודנטים העלויות שונות מבחינה משמעותית. בהצלחה.

Jemand

New member
don`t call me a party pooper...

אבל כמובן שבכדי שתהיה זכאי להנחה שהיא למיטב ידיעתי שליש משכר הלימוד, אתה נדרש להוכיח שגרת לפחות 3 שנים לפני תחילת הלימודים על אדמת האימפריה.

ER7

New member
הבריטים מתקמצנים:)

אלף תודה לכל מי שעוזר:)..הבריטים המתקמצנים האלו,תנו הנחות מה אתם כאלו לחוצים?!לצערי בגלל שאני לא דובר גרמנית אני לוקח בתור אפוציות רק אונ' שמלמדות באנגלית,ככה שהאופציות מצטמצמות..שמעתי שיש אונ' ברמה גם בהולנד שמלמדות באנגלית..אולי שווה לבדוק,בכל מקרה אם למישהו יש עוד אינפורמציה או טיפים אני אשמח.תודה..

chickensoup

New member
דרך אגב הם לא ממש בודקים

שהיית באירופה 3 שנים כל הישראלים שאני מכירה קיבלו את ההנחה

ER7

New member
זה מענין...

ידוע הרי שהבריטים הם עם שדואג לבדוק את הפרטים הקטנים,איך בידיוק קיבלו\מקבלים את ההנחה ללא שהייה של 3 שנים באירופה?(יש מקרים בהם אחד ההורים שוהה באירופה ואז בכל זאת מגיעה ההנחה,אולי מדובר בכאלו מקרים ששמעת עליהם)אם יש לך מידע..אני אשמח לדעת

ER7

New member
כולם חיו שם 3 שנים?

או שלחלק היו הורים באירופה,או פשוט קימבנו משהו,ואם קימבנו אז איך..?

chickensoup

New member
פשוט מביאים להם

כתובת באירופה שאתה מכיר הם לא בודקים אם חיית שם מניסיון אישי

למעלה