שאלות!

GrEeNwOmAn

New member
שאלות!

אוקיי- 1. איפה אתם שמים את הציוד לרכיבה שלכם, או הציוד לסוס ושלכם.? כאילו נגיד *אני שמה את הציוד שלי ושל סוסי בתא\ בבית. זו הייתה דוגמא. התשובה שלי- 1. אני שמה את הציוד הפרטי שלי לרכיבה במן ארגז שכזה במקום בו נמצאים הארונות והארגזים של תלמידים אחרים בחוה. ליד הארגז הגדול עם הציוד לרכיבה כגון- מגפיים, נעליים, צאפס, כפפות, קסדה, שוט וכדומה, יש ארגז מאותו הסוג קצת יותר קטן לציוד לטיפול. דורון למה קנית מברשות אם אין לך סוס? כדאי לי לקנות מברשות למרות שאין לי סוס? כולם לצ'אטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

טוי בוי

New member
לי יש תא שבו אני שמה את

הצ'אפס, הכסדה, השוט, השמפו לסוסים, כוביות סוכר וגומיות לשיער. לסוסים: וסים פרטים יש תא משלהם לציוד וחדר אוכפים לאורווה השניה שבו יש אוכפי ותאים ובשאר החווה מפוזרים תאים.... לסוסי בית ספר יש חדר אוכפים משלהם שיש בו את האוכפים שלהם וזה מסודר כך: אוכף על האוכף שמיכה על השמיכה ספוג או ג'לי פד [תלויי מי] ועל הכול החגורת בטן ליד יש מיתלים לרואשיות שיש 2 ספייר ואוכפים יש 2 ספייר גם ובאמצע יש מיתלה עם חזיות מעצבן! ליד מחוץ לחדר תלוייות הכסדות על הקיר כשנכנסים לאורווה הראשית בצד שמאל הכסדות שמתחתן יש מדפים עם מברשות מנקי פרסות חומרים לפרסות ולאוכים והראשיות וספוגים ושוטים. ליד בארון הגבוהה יש שמיכותמיותרות ובצד יש שני ארונות אחד עם חבלים וראושיות בית ספייר ואחד עם טרופות.

בונא טוי בוי.........

את כבר בכתה ז' או ו' לא? תלמדי לאיית כראוי! זה ממש בושה וחרפה...!

i love rama

New member
../images/Emo42.gif זה לא ממש משנה... זה קריא....

וזה עדיף מחברות שלי... ומילדים מהכיתה שלי......חחח.....

למעלה