שאלות?

jasminem

New member
שאלות?

האם זה בסדר לתלות תמונה של אישה ערומה בחדר של זוג נשוי? דבר נוסף, יש לי בעיית צרידות האם ניתן לטפל בה בעזרת הפאדג שואי?

שבת שלום ! ../images/Emo13.gif

כדאי שהתמונות בחדר תהיינה של זוג בעיית הצרידות היא באזור הגרון זהו האיבר שבו אנחנו משתמשים כדי להגיד את מה שאנחנו חושבים כשאנחנו עוצרים את זה...בגרון... מופעות הבעיות באזור הזה הצבע הכחול הוא הצבע של האזור הזה כדי לעודד דיבור על רגשות, תחושות את יכולה ללבוש בגדים בצבע הזה, או להמצא בסביבה שבה יש את הצבע הזה ... השתדלי לשמור על איזון ואימרי את מה שאת מרגישה וחושבת, שבת שלום, אביבה

jasminem

New member
אבל...

קודם כל תודה על התשובה אבל הפרזה בצבע כחול יוצר מלנכוליה והאמת היא שאני באמת עוצרת את עצמי מלהגיד דברים אבל הסיבה העיקרית לצרידות היא נשימה לא טובה בזמן הדיבור.

אבל מה....

לא דובר על הפרזה. מדובר בלהוסיף את הצבע לחייך במידה הרצויה לך את תוכלי לדעת מתי זה יותר מדי רק כשתתנסי בכמות.... לאנשים מסוימים מספיקה רק האבן לאחרים נדרשת כמות רבה יותר הנה כבר יש שני דברים לטפל בהם 1) להגיד, לדבר על הדברים שאת לא אומרת 2) נשימה נכונה שניהם מסמלים על לחץ כלשהו האם יש שינויים בצרידות במקומות ספציפיים? ערב שקט אביבה

jasminem

New member
....

לא שמתי לב לזה. מה שאני יודעת זה שזה מונע ממני לפתח שיחות וזה גורם לי לא לרצות לדבר זה לא שאני צרודה באופן הגרוע ביותר אני פשוט צרודה באופן בינוני ולפעמיים אני מגיע למצב שאני נחנקת בדיבור.

.........../images/Emo24.gif

לפעמים זה הפאנג שואי הכי טוב... סביבה מלטפת ורכה...אווירה נעימה... נסי לראות איפה זה תוקף יותר, או אולי עם מי?... רוצה לדבר כאן? אני כאן... אביבה

roniboom

New member
לגבי הצרידות...../images/Emo124.gifניתן להשתמש

באבן הטורקיז שטובה לתקשורת ולאיזון כללי. הכי טוב לענוד שרשרת עם טורכיז כי אז יש השפעה ישירה על אזור הגרון

jasminem

New member
תודה

תודה, אני יודעת את זה אני משתמשת באגת כחול

למעלה