שאלות

שאלות

היי רציתי לדעת היכן להוריד נעימות התראות או התראות מדליקות לנייד מחפש אתר או אפליקציה טובה
ב. בכדי להוציא צילומים טובים בנוט 8 מה אני צריך לשים לב בהגדרות?
ג.אוזנייה עם צג וטווח ארוך ואמינה יש דבר כזה?
ד. מטען שמטעין את הנייד כשאני בעבודה והמכשיר עלי יש דבר כזה מטען אלחוטי?
ה.מה עושים עם כל הפרסומות ברקע אך חוסמים ?
ו. איזו מעבדת שירות הכי מומלצת?
שיש חוץ משל סאני עבור נוט 8 אם הצטרך
ז.יש אפליקציה שמעדכנת לי את הפוסטים בכל הרשתות החברתיות בפעם אחד?
ח.מכשיר הבא אקנה בחול איזה חנויות מומלצות אתם מכירים שמסדרים גם את נושא העברית וכו
תודה לכם

T o m c o

Member
מנהל
תשובות:
א. חפש באינטרנט, אין אפשרות להמליץ כי לרוב נעימות כאלה ימצאו באתרים שלא ראויים להיות מפורסמים בתפוז עקב ענייני זכויות יוצרים (הפצה של שירים או מוזיקה שאינה ציבורית ולשימוש הכלל (ללא זכויות) בהורדה "פירטית" הן הפרה בוטה של כללי תפוז וחוקי המדינה)
&nbsp
ב. על איזה איכות המצלמה מוגדרת ומימדי התמונות.
&nbsp
ג. אוזניה עם צג - לא נתקלתי בכזו ברמת השנים, כלפי הטווח - טווח של בלוטות' בכל מקרה שהוא הוא בין שמונה לעשרה מטרים ולא יותר מזה, מדובר על גלי רדיו לטווחים קצרים.
&nbsp
ד. אין דבר כזה מטען שיטעין שהוא לא בצמוד למכשיר. הדבר הכי קרוב הוא מטען בטעינה אלחוטית וגם הוא צריך להיות צמוד לגב המכשיר כי מדובר בקישוריות טווח אפס.
&nbsp
ה. בלי פתיחת הבוטלואודר ואפשרות הרשאות רוט לא ניתן לחסום פרסומות בצורה טובה (או בכלל), פעולות מסוג זה הינן מסוכנות ועל אחריותך בלבד, כמו גם בביצוע פתיחה של הבוטלואודר בפעם הראשונה נדרש פירמוט מלא של המכשיר. פעולות אלה מסירות את אחריות היצרן או היבואן או כל אחריות שהיא מהמכשיר!
&nbsp
ו. יש כמה מאות טובות (אם לא אלפי) מעבדות שירות בארץ, בלי לדעת מאיפה אתה לא ניתן להמליץ על מעבדה.
&nbsp
ז. ככל הידוע לי לא ניתן לעשות דבר שכזה שכן לכל רשת חברתית שיטה משלה לפרסום דברים ואורך מקסימלי שונה לפוסטים, לכן - כל רשת חברתית בנפרד!
&nbsp
ח. יש מכשירים שרוכשים בחו"ל שמגיעים מראש עם אפשרות זמינה לעברית ללא כל תנאי או דרישה מוקדמת. מעבר לזה שחו"ל זה מקום גדול, למצוא חנות מומלצת ניתן בכל מקום בעולם.

BobboVilla

New member
לגבי ח' - אם לא קונים סמסונג או LG, לא צריך לדאוג לגבי עברית

מוסתרת.

היי

תודה לך הגדרות של צילום חד ויפה בנוט 8 מה אני צריך להגדיר?
מעבדה טובה באזור אשקלון וירושלים?
האם כיום כל מכשיר חדש שיצא עדיף לרכוש בחול?ושם יסדרו לי את העברית? מה עוד אני צריך לדעת על קניה בחול?
תודה לך

T o m c o

Member
מנהל
הרבה תשובות להרבה שאלות.
צילום חד ויפה - הגדרת גודל התמונה לגודל כרצונך והגדרת איכות (במגה פיקסל) למקסימלית האפשרית.
&nbsp
מעבדה באיזור ירושלים או אשקלון - אני לא מכיר, לא מאף אחד משני האזורים.
&nbsp
רכישה של מכשיר בחו"ל - אם לא מדובר על סאמסונג או LG, לא אמורה להיות בעיה עם עברית בשום שלב. אבל - שים לב שלא תמיד משתלם לרכוש בחו"ל, צריך לדעת מה עושים, לשים לב שהתדרים שהמכשיר עובד בהם זהים או תואמים לתדרים בארץ (בארה"ב לדוגמה יש מכשירים שנמכרים ואינם עובדים בתדרים המתאימים לנו), אמנם בשנים האחרונות זה פחות נפוץ אך עדיין כדאי לשים לב לזה.
ושוב, כעקרון - כן, ברוב המכריע מאוד של המקרים לרכוש בחו"ל יצא זול יותר בכמה מאות שקלים (אם לא יותר מזה) מאשר בארץ, גם אם עושים זאת בצורה התקנית עם הצהרה במכס ותשלום מס רכישה ומע"מ.

למעלה