שאלות

Silver Surfer

New member
שאלות

גוד=פיקורו? גוד=GOD? איך לגוהאן צ´אן הזנב כן גודל ולגוקו לא? איך בורמה תמיד הייתה קוראת לקאמה?

king kazabubu

New member
תשובות

פעם היה פיקולו. לפני שהוא הפך לקאמי (גוד) הוא התפצל לחלק טוב ולחלק רע. פיקולו זה החלק הרע וקאמי זה החלק הטוב. גוד אכן שווה לGOD, אלוהים. קאמי ביפנית זה אלוהים אם אנילא טועה. גם לגוקו גדל הזנב בתור ילד בדרגון בול. הזנב גדל רק לילדים. ובולמה קוראת למאסטר רושי קאמא סנין.

Prophet

New member
אני חושב אתה טועה במשהו

כמו שאני יודע הזנב גודל למבוגרים אחרי שהם הופכים לסופר סאיאן, הזנב גדל לגוקו בנמק זאת עובדה...

king kazabubu

New member
לא. הזנב לא גדל על נאמק. למעשה

מעכשיו עד ג´י טי לזנב של הסיינס אין שימוש בכלל. הוא לא מוזכר כמעט יותר.

Brolly

New member
חכה רגע...

קאמי לא הוריד את הזנב של גוקו לצמיתות בדרגון בול? ופיקולו עכשיו הוא הבן של מי שהיה בהתפצלות המקורית הטוב היה קאמי והרע היה פיקולו דאימאיו פיקולו הוא הבן של פיקולו דאימאיו... בהתחלה הוא היה טוב אבל הסביבה שהוא היה בה הפכה אותו לרע...

king kazabubu

New member
נכון...

אבל אני חושב שבג´י טי גוקו חוזר להיות ילד לגמרי. והדרקון יש יותר כח ממה שלקאמי היה. אז הוא הרס את מה שקאמי עשה עם הזנב של גוקו. וידעתי שפיקולו זה הבן של המלך פיקולו. לא היה לי כח להכנס לזה פשוט.

King Vegeta

New member
אבל לוג´יטה היה זנב בסוף הסאגה!!!

איך זה רק לילדים? לוג´יטה(ולא מקיטה!) היה זנב וככה הוא גדל לאוזארו (וגם לאוזארו מוזהב...)

king kazabubu

New member
מה פתאום!!

וג´יטה מסיים את דרגון בול זי בלי זנב! אני לא יודע מאיפה כולכם באתם עם היציאה הזו... לוג´יטה אין זנב יותר. אפילו בג´י טי הוא משתנה לאוזרו המוזהב בלי זנב...

King Vegeta

New member
הוא הפך לאוזארו!!

עם זנב מהירח מהכיס ואז יג´ירובה חותך לו את הזנב!!!!!!!!! ואל תגיד לי שלא! כי אני זוכר שיש לו זנב אחרי שגוקו תוקף אותו רואים את הזנב מבצבץ מהישבן....

king kazabubu

New member
נכון!!

יאג´ירובי חותך לו את הזנב וזהו. אין לו יותר זנב עד סוף הסדרה. למען האמת רואים אותו עוד פעם אחת כשגוקו מתחיל להלחם בפריזה. ורואים את וג´יטה ערום עם הזנב שלו. אבל זהו. יותר אין לו זנב. אתה מתווכח לשווא.

King Vegeta

New member
לזה התכוונתי!

אמרתי שגם למבוגרים(וג´יטה הוא לא ילד הוא בן 20 ומשהו...) יש זנב...

king kazabubu

New member
ברור שלמבוגרים יש זנב!!!

אבל אם הוא נכרת הוא לא יצמח. זו הייתה הכוונה שלי. לוג´יטה לא יגדל הזנב. לכל סיין שלא נכרת הזנב יהיה זנב. רואים את זה בבירור בבארדוק ספיישל.

למעלה