שאלות

שייני

New member
שאלונת

שלום זכורה לי הצגה ששיחקה בארץ לפני כמה חודשים או אפילו שנים שנקראת "ארבט מאך פרייד" - "העבודה משחררת" שעוסקת בשואה. אני יודעת שהיא שיחקה ברחבי הארץ באופן חד פעמי ייחודה של ההצגה היא בכך שהיא כוללת טיול באוטובוס, ארוחות, שיחה עם השחקנים לפניי ואחרי ועוד כל מיני " אטרקציות " שהופכות אותה למיוחדת וארוכה (8 שעות) השאלה שלי האם למישהו ידוע אם ההצגה תחזור בקרוב תודה

שייני

New member
שאלה ../images/Emo13.gif

האם מישהו ראה את ההצגה המדהימה "צל חולף"? היא שיחקה די מזמן, לא ידוע לי אם היא מציגה גם היום וחשוב לי לדעת כי אני מתה ללכת אליה שוב

black scream

New member
שאלה

איזה תפיסה של התאטרון אתם מעדיפים, ברכט, או סטניסלבסקי?

violante

New member
לפי מה שידוע לי - לא...

לצערי הרב, שמעתי על ההצגה/החוויה, קראתי עליה, ולא יצא לי להיות בה.. כמה חבל! אבל אני מכירה שני יוצרים מ"השולחן המשפחתי", כי יצא לי לעבוד איתם פעם- אני מדברת על דודי מעיין ונטע פלוצקי (שהיא גם מלמדת בניסן נתיב). יש לי את הטלפון של נטע בבית, אם בא לך לשאול אותה באופן אישי - שלחי לי מסר ואני אתן לך אותו. אגב, ה"שולחן המשפחתי" יושבים בשלומי- אולי דרך שם תוכלי לברר יותר פרטים. אני יודעת על עוד עבודות נוספות שהם עושים- בסגנון דומה, אז באמת שווה לברר, כי אני בעצמי לא יודעת תאריכים. יפעת.

צל חולף- הצגה מדהימה....

אכן, צל חולף הצגה מדהימה ביותר, היא מוצגת בתיאטרון "החאן" בירושלים מידי פעם. כיום כמובן יש להם רפרטואר אחר, אבל ההצגה צל חולף בגלל שזכתה בתור הצגת השנה בעבר, ובצדק- ממשיכה כיום לרוץ ומידי פעם יוצאת להצגות חוץ מעטות. רוב ההצגות הן בירושלים. ההצגה הזאת אכן מדהימה והרבה אנשים אוהבים אותה. שפת התנועה שמיקי גורביץ´, הבמאי יצר עם צוות השחקנים היא אחרת היא מעולה ומעבירה הרבה מאוד. גם המוסיקה של ערן דינור המוצלחת תורמת. חוויה. אני בהחלט ממליץ. ערן

tommy walker

New member
מממ.....

אני לא חושב שזה ממש משנה ואני לא חושב שהשאלה הזאת היא רלוונטית... לדעתי משנה תכלס התוצאה הסופית... יכול להיות משהו עפ"י אסקולה אחת שהוא זבל ומשהו על פי אסקולה הפוכה שהוא גם זבל , ולהיפך.... לטעמי האישי , אין תחליף לאותנטיות בתאטרון ותמיד אני אעדיף משחק אמיתי (אבל למרות זאת שעובר את הרמפה ומצליח להביע את מה שצריך) על כל מיני דברים גדולים כביכול אבל שמפספסים.

שייני

New member
דעתי

אני מסכימה עם טומי, אני אשפוט לפי התוצאה הסופית אבל באופן כללי אני יותר אוהבת את השקפתו וחומריו של ברכט כי כמה שיותר אבסורד יותר מעניין אותי

sun girl

New member
תלוי......

תלוי לאיזו הצגה,ברכט זה ניכור,וזה טוב להצגות מסוימות. אני אישית אוהבת,אבל יש הצגות שהשיטה של סטניסלבסקי בהרבה יותר טובה ויותר שימושית. נ.ב:ממליצה על המחזה "אמא קוראז´"-של ברטול ברכט.

למעלה