שאלות

וונקי

New member
שאלות

יש לי כמה שאולות 1) אם זה פוורם דרגון בול זי למה אתם מדברים פה גם על שאר העונות? 2)מי איפה אפשר להוריד את סרטים של סידרה? ועוד דבר כמה פרקים יש בדרון בול זי

roychu

New member
אההה

1) התשובה בגוף השאלה "אם זה פורום דרגון בול זי למה אתם מדברים פה גם על שאר העונות?" אני משאר שב"עונות" הכוונה לדרגון בול ודרגון בול ג´י טי 2) מומחים ממני יענו

אפשר להגיד שזי

זאת ה"עונה" העיקרית והטובה מכולם... אם להגיד את האמת, לא הייתי מחשיב בכלל את ג´יטי כי טורייאמה לא היה שותף בעשייתה, ואני חושב שיוצר צריך לגמור את היצירה שלו עד הסוף. חוץ מזה הרבה אנשים אומרים שג´יטי בכלל מאכזב...

Gohan

New member
אז ככה...

1) כי חבל לפתוח פורום דרגון בול ופורום דרגון בול ג´י טי.. 2) סרטים? בקאזה. 3) 291, אם אני לא טועה.

king kazabubu

New member
ככה...

1. זה פורום דרגון בול זי כי הסדרה מוכרת יותר כדרגון בול זי. שתי ה"עונות"(אני שם את המילה עונות במרכאות כי אלה סדרות שונות) האחרות פחות פופולריות. גם אל תשכחי שבערוץ הילדים משדרים את דרגון בול זי. לכן מכירים את זה בארץ כדרגון בול זי. 2. בקאזה אפשר להוריד את הפרקים באנגלית. ואת הפרקים ביפנית אפשר להוריד במירק אני חושב. אני לא יודע כי אני לא מוריד את הפרקים. סרטים לעומת זאת אפשר להוריד בקאזה חופשי. מומלץ לראות את הסרטים לפי הסדר שלהם. 3. בגרסא היפנית מספר הפרק האחרון אם אני זוכר זה 290. כלומר יש 290 פרקים. בגרסא האמריקאית יש 276 פרקים אם אני זוכר נכון. לא בדקתי בדיוק אז אני לא בטוח.

למעלה