שאלות ..

Obelix

New member
שאלות ..

שלום לכולם... אני עוד אחד מהמכורים לסידרה ולצערי רק עכשיו מצאתי את הפורום הזה.. יש לי שאלה לגבי כל הסדרה.. הם כל הזמן אומרים שהוא יכול לחזור רק 7 ימים אחורה .. אז מה יקרה אם הוא יחזור נגיד 7 ימים , ואז עוד 7 ימים ? הוא ככה יכול לחזור כמה זמן שהוא רוצה. אז מה הבעייה בזה? ולמה הסידרה התחילה עוד הפעם מהתחלה ? מתי יש המשך ? ופיספסתי עוד הפעם שד"ר בלארד הוחלף בנער .. מה קרה שם ? האם הוא יחזור? תודה OBELIX

ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

הדלק החייזרי (היסוד 115) זקוק ל-7 ימי התחדשות בין חזרה בזמן לחזרה הבאה. וזו הסיבה שלא ניתן לחזור 7 ימים ואז שוב פעם 7 ימים. AXN
משדרים את הסידרה מההתחלה, משום שהסידרה הסתיימה. לסידרה 3 עונות, וכולן שודרו ב- AXN. UPN הפסיקו את הסידרה בעונה השלישית מסיבה לא ידועה!
באלרד יצא לחופשה על איזה אי...זכה בקזינו וקנה את האי! התחתן עם אחת משתי הנשים שהיו לצידו...הוא לא זוכר כי הוא היה שיכור! הוא המליץ לבראדלי לקחת במקומו את אנדרו "הוטר" אווסלי... אם אתה רוצה לדעת עוד פרטים על הוטר, באלרד או כל דמות אחרת בסידרה, לחץ כאן! ואם אתה מעוניין אתה מוזמן להגיב..אני ישמח מאוד!
אם תרצה עידכון מה חדש בפורום...אני או סיריוסניפ נשמח לכתוב לך!

ingage

New member
היה איזה פרק

היה איזה פרק שהם אמרו שהכדור יכול לחזור 7 ימים ואז הוא לא יכול לחזור עוד פעם עד ל7 ימים הקרובים

למעלה