שאלות! :)

Omer Kun

New member
שאלות! :)

שלום לכולם.
השתחררתי מהצבא לפני חצי שנה ואני מתכנן לטוס ליפן בסביבות מאי. ואני יודע שיש ליפנים אישיוז עם תאריכי הכניסה והיציאה ושאני חייב לתת להם אותם עם הכניסה שלי לשם.
רציתי לשאול. בואו ונגיד שאני קונה כרטיס טיסה הולך חזור לחודש, ואחרי חודש וואלה, כיף לי ונשאר לי כסף ואני רוצה עוד. יש אפשרות איכשהו להאריך את השהות?
אני יודע שהזמן המוגבל הוא שלושה חודשים אבל הסיכוי שאשאר שם שלושה חודשים הוא קלוש.

בכל מקרה התכנון הוא בינתיים לטוס לבד,
אבל אשמח אם מישהו יצטרף אליי, או אם יש כאן ישראלים שחיים שם, אשמח אם נפגש ותראו לי דברים יפים! :)
ומה אתם חושבים, מניסיון אישי שלכם,
לעשות טיול ביפן כשאתה לבד, איך זה?
פשוט, אני לא מוצא שותף, ויהיה לי חבל לוותר על טיול אחרי צבא לפני תחילת הלימודים.

תודה רבה!

semuelf

New member
תשובות!

מבחינת היפנים, כל עוד שיש לך כרטיס חזרה בתוך שלושת החודשים, מקום לישון ותוכנית טיול כללית זה בסדר.

כלומר, להגיע ולומר "היום אני ישן במלון ההוא, אח"כ תוכנית הטיול היא קיוטו, אוסקה, הירושימה... והינה כרטיס החזרה עוד חודש" ואני לא חושב שיעשו לך בעיות.

אם אתה מאריך אח"כ זה לא ממש מעניין אותם, כל עוד שאתה יוצא בתוך שלושת החודשים. רק דבר עם חברת התעופה / הסוכן בקשר לכרטיס שניתן לשינוי. (אין לי מושג בדברים הללו)

CptnClaw

New member
לגבי לטייל לבד מניסיוני

אהלן

אני טיילתי ביפן בשנה שעברה (גם במאי). טיילתי לבד במשך חודש.
אני מוכרח להגיד שלטייל לבד זאת ההחלטה הכי טובה שקיבלתי! הכרתי המון אנשים מכל העולם, הייתי הכי גמיש לעשות מה שאני רוצה בכל רגע, הכל התנהל בקצב שלי ולא הייתי מחוייב לכלום (מלבד לתקציב
). החוויות הכי טובות שלי בטיול היו עם אנשים שהכרתי שם. וזה לא שאני חברותי באופן יוצא דופן, פשוט כשאתה בהוסטל והמון אנשים מסביבך גם מטיילים לבד, זה פשוט קורה באופן טבעי.
חברים שלי שטיילו ביחד ביפן כמה חודשים לפני פספסו הרבה. למרות שהם חברים טובים, עצם זה שהם היו תקועים אחד עם השני למשך כל הטיול גרם לזה ששניהם התפשרו על הרבה דברים, במיוחד ביצירת קשרים עם מקומיים ומטיילים אחרים.

אם אתה רוצה המלצות על הוסטלים, מקומות שכדאי להגיע אליהם, עזרה בתכנון וכו', שלח לי מייל: [email protected]

למעלה