שאלות

niviri

New member
שאלות

היי

לאחרונה חזרתי לPLL אחרי הרבה זמן שלא ראיתי. בזמנו הפסקתי בתחילת עונה 3, אז התחלתי אותה מההתחלה ועכשיו אני בפרק 16.
מסתבר שבכל זאת אני זוכרת הרבה פחות ממה שחשבתי מהעונות הקודמות והרבה דברים לא מסתדרים לי.
למשל:
- איך פתאום גראט נעשה חשוד ברצח של אליסון? לא היתה קלטת של איאן רוצח אותה או משהו כזה?
- מי זה קריפי הרולד ומאיפה הבנות מכירות אותו? הבנתי שאמרו שהוא היה הפקיד בפונדק כלשהו, לא זוכרת בכלל מה קרה שם...
- זכור לי משהו על זה שג'ייסון אח של ספנסר? מה הסיפור שם ומה המצב עכשיו (המשפחה שלה קיבלה אותו? כי לא מדברים על זה בכלל)
- מרדית' גרה עם ביירון? הם חזרו להיות יחד? כי זה שהיא תפסה אותו מחטט בחדר של אריאה ואח"כ גם מצאה את הדפים, נשמע שהיא גרה שם

זה בינתיים מה שעלה לי לראש עכשיו, ואשמח אם תוכלו לעזור לי

such an angel

New member
:)

אם להיות כנה, אני לא כלכך זוכרת איך גארט נעשה חשוד
ואני לא רוצה לגלות לך במקרה ספויילרים שאולי זה בפרקים מתקדמים יותר בעונה 3.. חחח אני פשוט פחות זוכרת כי זה היה ממש מזמן ועכשיו אנחנו באמצע עונה 4
ג'ייסן אח של ספנסר כי הייתה תקופה שאבא שלה היה עם אמא של אליסון..
וזה סוד שהוסתר במשך השנים מספנסר כי לא רצו שהיא תדע..
והמשפחה שלה לא קיבלה אותו בכלל.
מרדית' סוג של כן חזרה לקשר רומנטי עם ביירון..וישנה שם מידי פעם וכאלה..אבל לא ממש גרה שם כבת בית.

לגביי הרולד.. ? תזכירי לי כי באמת שכבר שכחתי.. קרו כלכך הרבה דברים מאז חחח

niviri

New member
רוחמה כבר די הסבירה לגבי הרולד

כנראה הייתי צריכה להבהיר את זה: אפשר ואפילו מאוד רצוי לספיילר לי!!!

תודה על ההסבר.

לגבי השאלה האחרונה

הגעת לפרק שאריה חולה? כי אם לא, הכל יתבהר בפרק הזה.

לגבי הפונדק זה היה פרק הסיום של העונה השניה. ממה שאני זוכרת זהו הפרק שגילו שמונה היא A. וספנסר בחוכמתה הרבה גילתה את המאורה של A. כנראה שהרולד הוא המנהל של הפונדק והבנות שאלו אותו שאלות לאורך העונה השניה.

ראו שאיאן הוא החבר של אליסון בקלטת וידיאו, ומפה הבנות הסיקו שהוא רצח אותה. זהו נסיבתי בלבד, לא ראו אותו בקלטת ממש רוצח אותה. לגבי גארט, סיקרנת אותי, אני אבדוק ואחזור אליך (אני פשוט לא זוכרת למה)

niviri

New member
ראיתי שאריאה חולה

לא רק ששום דבר לא התבהר שם, הכל נעשה הרבה פחות ברור מקודם
(אם מרדית' לא רצתה שאריאה תלך למשטרה, למה היא סיפרה לה הכל מלכתחילה?).
הדבר היחיד שהבנתי זה שהדמות של מרדית' כנראה כבר לא רלוונטית וחבל להתאמץ להבין מה קרה שם...

בקלטת ראו יותר מאשר שאיאן החבר של אליסון. ראו שהוא פוגע בה, דוחף אותה או משהו כזה ככה שהיא נופלת לארץ. קצת מוזר שהיא התאוששה כ"כ בקלות ועוד הספיקה להיפגש עם חצי רוזווד באותו לילה... נראה לי שלפחות היה צריך להישאר לה איזשהו סימן או פציעה ובפלאשבאקים שלכאורה קרו אחרי זה, היא נראית בסדר גמור

תודה!

זאת הקלישאה הידועה

כל הנבלים מספרים את כל הידוע להם לקורבן, ובמקרה של אריה היא רק רצתה שאבא שלה יפסיק להיות בקשר איתה.והוא אכן הפסיק כשרה עד כמה היא מטרוללת.

לגבי גארט, נזכרתי סוף-סוף למה הוא הוא הואשם ברצח. טובי הגיע לבית של ספנסר לבנות משהו, לשפץ את החצר, ואז הוא נתקל באלת בייסבול ישנה. ואז הבנות חשבו זהו כלי הרצח שבה גארט רצח את אליסון

a silver cat

New member
לגבי גארט

הוא הפך להיות חשוד אחרי שג'נה הלכה למשטרה והביאה להם את עמוד מספר חמש מנתיחת המוות של אליסון (או מי שזה לא יהיה שמת). כנראה שהיה כתוב שם משהו שגרם לגארט להיראות חשוד. אגב, עדיין לא יודעים מה כתוב בעמוד הזה.
בעצם עכשיו כשאני חושבת על זה אני נזכרת שגארט סיפר לספנסר שג'נה חשבה שהוא הרג את אליסון אז אני לא בטוחה אם היא רק סיפרה למשטרה את מה שהיא חשבה שהיא יודעת או שהיא הביאה את דף מספר חמש, אבל בכל מקרה גארט נעשה חשוד בגלל שג'נה הלכה למשטרה.

niviri

New member
תודה גם לך!

אז לפני שג'נה הלכה למשטרה הם חשבו עדיין שאיאן רצח את אליסון? או שעוד לפני זה הם הבינו איכשהו שזה לא איאן?

למעלה