דעתי האישית
יש לי הרגשה מוזרה שאתה לא בן 32 כמו שכתוב בפרופיל שלך
ואזהרה - זה הולך להיות ארוך

אם אתה רוצה סיכום ל2 השאלות ששאלת ראשונות : תשאל אותה!!! רק היא תוכל לענות לך על זה, זה לא משהו שאתה צריך לשאול אותנו זה מה שאתה צריך לשאול אותה. ועכשיו, אם אתה רוצה תשובה ארוכה יותר:
אז אני רוצה לומר דבר ראשון, שהתשובה שלי תהיה הכי נכונה אם יש מצב שתגיד בן כמה אתה, ובת כמה היא. אני חושב שגם אתה תסכים איתי שזה לא אותו הדבר אם אתה בן 17 והיא 13, או אם אתה בן 14 והיא 14, או ששניכם בני 16.5. אז אם תוכל לכתוב את הגילאים שלכם - זה יעזור לתת לך תשובה מדוייקת יותר.
ועכשיו, בכל זאת לעניין עצמו:
סקס לא צריך להיות מטרה בקשר. סקס צריך להיות משהו שנהנים ממנו, שמענג ומספק את שני הצדדים. אבל זה לא צריך להיות משהו ששמים עליו V ("היום נישקתי, מחר אני נוגע, מחרותיים אני..." כל יום-יומיים.
אתה לא נשמע כמו בחור נצלן, ולכן אני אניח שאתה איתה כי כייף לך איתה, ואתה נהנה לדבר ולבלות איתה.
כתבת שאתם מדברים על היחסים מאוד בפתיחות... לא כתבת מה היא אומרת לך וזה אולי הדבר הכי קריטי. יש המון אלמנטים קריטיים בצעדים ראשונים במיניות של אנשים. האם דימוי הגוף שלהם גבוה מספיק (למשל, האם היא חושבת שהיא נראית טוב בעירום, היא חושבת שהיא שמנה או לא, האם היא שמה לב שהשדיים שלה לא סימטריים - והם לא, אני מבטיח לך כי אין בנאדם סימטרי והיא נבוכה מזה, האם היא מתביישת בזה שיש לה שיער ערווה או אפילו בסימן לידה או צלקת של ניתוח כשהיא הייתה קטנה. זה דברים שאולי לא נשמעים הגיונים, אבל הם מציקים מאוד.
גם לבנים כמובן יש את אותם חששות (שלא לדבר על החשש העיקרי של מה היא תגיד על הגודל, צורה וכמות השיער על איבר המין) או בכלל על כמות השיער על הגוף... לא חסר.
למה אני מספר לך את זה? כי כשאתה מתאר שכרגע, ההתקדמות שלכם היא שיפשוף של האיבר מעל התחתון, ומצד שני היא לא הורידה את המכנס אפילו, זה אומר שלא בטוח שהיא מוכנה להתקדם כל כך (וזה יכול להיות קשור לסיבות שציינתי או לסיבות אחרות כמו חוסר רצון או מוכנות להתקדם).
אז מעבר לגיל, האלמנט השני שצריך לדעת זה מה היא אומרת לך כשאתם מדברים בפתיחות.
(והאמת, שככל שאני חושב על זה, זה לא נשמע שאתם באמת מדברים בפתיחות אמיתית, כי אם הייתם עושים את זה, היית יודע את התשובות לשאלות האלה ולא שואל אותנו

)
וגם את מה שהיא אומרת לך - ד"א, צריך לקחת בערבון מוגבל
לפעמים אנשים אומרים לנו את מה שהם חושבים שאנחנו רוצים לשמוע
אם היא אומרת לך "אני מתה שתעשה אותי ממש ממש" ומצד שני לא מורידה את המכנסיים וגג נותנת לך להכניס את היד מעל התחתון - כנראה שהיא לא מסונכרנת עם עצמה, וכנראה שהיא לא באמת רוצה ש"תעשה אותה"....
אחרי הנאום המאוד ארוך הזה, הינה (עד שלא תענה על מה ששאלתי) שאני יכול להגיד:
1. עדיף שתשאל אותה. יש דרכים לגרום לדברים לקרות, החל מתזוזות כאילו אקראיות של היד או האצבע למקום שהן לא אמורות ללכת, או תירוץ של "ואוו, ממש חם פה אולי תחליפי למשהו יותר נוח", ועד ל.... טוב את זה אני מעדיף לא להגיד. אבל אני לא חושב שכדאי לך לגרום לזה לקרות. אני חושב שעדיף במקרה שלה שתתן לה להגיד לך. היא נשמעת ביישנית, לא בטוחה בעצמה, לא בטוחה ברצון להתקדם או "סתם" לא מוכנה. אני לא חושב שצריך לדחוק בה או לדחוף אותה קדימה, אני חושב שכשהיא תרצה להתקדם היא תגרום לזה לקרות. אתה בטוח שהיא רוצה שתתקדם?
2. לא ברור לי איך היא מביאה לך ביד (מעל התחתון או בלעדיו)
בכל מקרה, ברור שאתה צריך להגיד לה שאתה עומד לגמור
אבל איפה תגמור?
הכי פשוט זה שתכין מראש נייר טואלט מוכן חתוך, כדי שתוכל לנגב מייד אחרי. לגבי האיפה... שוב, אתה צריך לשאול אותה. יש בנות שנגעלות, יש בנות שלא, בייחוד שהיא חדשה לתחום.
3. אין קשר לחרדת ביצוע.
תתעלם.