שאלות...

שאלות...

היי לכולם,
אני בטוחה שהשאלות האלה כבר צצו פה אבל אני אשמח לקבל תשובה ממישהי שיודעת..
אז ככה,
1. לגבי קופת חולים: על מה בדיוק מגיע החזר או עזרה בכל התהליך, בדיקות, הורמונים וכו'...
2. הבנתי שיש סיכוי להנחה בארנונה למשך התהליך.. מישהי שמעה על זה??
אשמח לדעת מה צריך לעשות ולאיזה גורם לפנות...

אגב, אני אמא מיועדת ב"ה
תודה רבה ושבת שלום...

hope4good

New member
החזרים

הי תותיתות,

לגבי ההורמונים (שהם אכן יקרים מאוד) קונים את זה ברוב המקומות בהנחה משמעותית עם כרטיס מגנטי גם אם זו חנות רגילה (סופרפארם וכאלה). פעם הסתכלתי על אחת הקבלות והיה כתוב שההנחה היא 85% על חלק מהדברים ו50% על אחרים. ליתר ביטחון תבררי עם הקופה שלך אם את זכאית להנחה נוספת ותשמרי את כל הקבלות.
לגבי בדיקות זה גם תלוי בקופה ובבדיקה, אם קובעים תור בציבורי אין צורך בהחזרים אבל אם פונים לרופא פרטי לפעמים יש לו סידור עם הקופה שלך ולפעמים צריך לשלוח טופס ולבקש החזר. מה שמיוחד כאן הוא שלפעמים את צריכה לבקש החזר מהקופה שלך על הליך שהפונדקאית עברה אז תדאגי לקבל קבלה ודו"ח על שמך כדי שלא תצטרכי לשלוח לקופה שלך משהו על שמה.
לגבי הארנונה מישהי כאן כתבה שהצליחה לקבל הנחה, חפשי בשירשורים הישנים, אני לא עשיתי את זה בינתיים (אפשר לבקש את זה רק פעם אחת ורק למשך שנה).
המון בהצלחה ושהבירוקרטיה לא תתיש אותנו...

מוסיפה עוד משהו

במידה ואת זקוקה לתרומת ביצית, קופת חולים נותנת החזר (בהנחה ואת שייכת לפלטינום) של 10000 ש"ח (מקווה שאני לא טועה).
בהצלחה!!!

תודה תודה

תודה רבה על התשובה... לגבי הארנונה זה באמת לשנה ואני אנסה להגיש את הבקשה, אם אני יצליח אני יידע אותכם במה זה כרוך ומה צריך לעשות.. עד אז שיהיה בהצלחה והמון אושר לכולנו בדרך לדבר האמיתי!!!

למעלה