שאלות

txp123

New member
שאלות

1. מישהו יודע אם ישדרו שנית את הסדרה קוגר טאון?מישהו יודע אם ישדרו את העונות 2-3 של הסדרה? 2.מישהו יודע אם ישדרו את הלוחשת לרוחות שנית( כל העונות) ?

Don Nirtin

New member
עונה 3 אינה קיימת

אנחנו מחכים לעונה השלישית שתעלה מתישהו ב..... מתישהו. זה לא יקרה כ"כ מהר. לגבי לוחשת לרוחות- לא ידוע על תיכנון כזה.

LeRanch

New member
היא קיימת, עולה בשלישי בארה״ב

עונה מקוצרת בת 15 פרקים, ועל פי היחס של ABC כלפיה לדעתי זו תהיה העונה האחרונה

LeRanch

New member
וויטני יוסטון ב-Glee

בצירוף מקרים די מפחיד, השבוע ישודר פרק חג האהבה של Glee, במהלכו יבוצע השיר המזוהה ביותר עם הזמרת המנוחה - I Will Always Love You. השיר יבוצע (איך לא) ע"י מרסדס (אמבר ריילי). השיר כבר זמין ביוטיוב למי שרוצה לשמוע - http://www.youtube.com/watch?v=U-Rhscx_Lbs

LeRanch

New member
E מדווח שהפרק יוקדש לוויטני

אתר Eonline מדווח שהפקת הסדרה שוקלת להקדיש את פרק יום האהבה לוויטני יוסטון (ככל הנראה שקופית בתחילת או בסוף הפרק). לא מבין מה יש לשקול - שפשוט יעשו את זה! זה לא מצריך צילומים או שינוי תסריט..

sivosh

New member
איזה ביצוע...

אני זוכרת שאחרי העונה הראשונה היא ספרה שאידול דחו אותה... ולנו יש מזל כי הרווחנו זמרת אדירה!

LeRanch

New member
לגמרי

עכשיו קראתי שאמבר פגשה אותה ביום חמישי האחרון, יומיים לפני שמתה. איזה הזוי זה..

sivosh

New member
נכון

היה ראיון איתה מהשטיח האדום של הגראמי שהיא ספרה עליה... מקווה שאצליח לעלות את הקישור..

aשרון

New member
אימפריית הפשע.....

לא צפיתי בעונה הראשונה, ונכנסתי לעונה השנייה בגלל שידורה אחרי הומלנד (ככה נשארתי על הערוץ ואמרתי בוא ננסה). נדבקתי לסדרה הזאת, היא עשויה בצורה מבריקה ומדויקת ואני נמשך אליה כל שבוע מחדש . יש לי רק שאלה אחת, מה הסיפור של מר הארו (זה עם המסיכה על חצי פנים) ? אם מישהו יוכל לספר לי בקצרה אני מאוד אעריך את זה... אני לא מתכוון עכשיו לצפות בעונה הראשונה (כי יש לי טונות של סדרות שאני צופה בהן עכשיו) אולי כשתיגמר השנייה . תודה, שרון .

Davy Jones

New member
קודם כל, ממליץ לך אכן להשלים את עונה 1

היא מעולה, מהירה וממכרת. את ריצ'ארד הארו אנו פוגשים לראשונה בפרק 7 בעונה הראשונה כשג'ימי הולך לבי"ח צבאי לעשות בדיקות בקשר לרגלו הפצועה והצולעת שהייתה לו מאז פציעתו במלחה"ע ה-1. הוא פוגש שם את מר הארו שמספר שהיה צלף במלחמה והוא נפגע שם פגיעה חמורה בצד שמאל של הפנים.. אחרי שיחת ההיכרות ג'ימי מחליט לצרף אותו לחבורתו בשיקאגו (עם אל קפון ומר טוריו) וביחד הם מוציאים לפועל גם כמה פעולות אכזריות במיוחד שאותן כמובן לא אגלה לך (כי הן גם לא מי יודע מה קשורות בכלל לעונה השנייה). אודות עברו של הארו אנחנו מגלים ממש מעט בעונת הבכורה של "אימפריית הפשע", בעיקר בסצינת פלשבאק ממש קצרה בפרקי הסיום כשהוא חולם על נערה מיסתורית שמטייל איתה בחוף כשהוא עם פנים שלמות ובריאות, ואז פתאום הנערה צורחת מאימה כשהיא מסתכלת עליו.. ואז הוא מתעורר. המשך יבוא בעונה השנייה, אני מניח..

aשרון

New member
תודה רבה על התגובה...

אני אעשה ויקפידיה על הדמות, אולי מדובר בבנאדם אמיתי שהיה קיים .

Davy Jones

New member
לא נראה לי

בכל אופן אני ממליץ לעשות ויקיפדיה רק אחרי שצפית בכל העונות ששודרו עד כה. הסכנה להיתקל בספוילרים חמורים היא שרירה וקיימת. תלמד ממני.

למעלה