שאלות

• פותח הנושא rafiz
  • פורסם בתאריך

rafiz

New member
שאלות

1. כשעובדים לחיצות חזה בשכיבה, איפה עדיף לשים את הרגליים ומה ההבדל בין אחד לשני, על הרצפה או על הקרש כשעקבים צמודים לישבן? 2. לחיצות חזה בישיבה עובד על חזה עליון או אמצעי כמו בשכיבה? 3. יש תרגיל של כפיפות עקבים שעובדים על שריר התאומים, אפשר לבצע אותו בישיבה על מכשיר הדחיקה או בעמידה על סולם כשהעקב באוויר, מה ההבדל בין 2 תרגילים אלה ואם אין הבדל מה עדיף?

אלי ו.

New member
תשובות

1) אני מעדיף רגליים על הרצפה מסיבות יציבות. גם רגליים על הספסל מקובל, בייחוד אם יש לך נטיה "לרמות" עם הגב התחתון ע"י קיעור הגב. 2) חזה גדול כמו בשכיבה. 3) אין הבדל, בחר מה שנוח לך, או את מה שלא תפוס. בעמידה על סולם אולי תהיה לך בעיה להוסיף משקל.

rafiz

New member
עוד

אבל מה ההבדל בין רגליים על הרצפה לרגליים על הספסל? איזה עוד תרגילים טובים לחזה עליון וחזה תחתון חוץ מלחיצות בשיפוע? ואני חושב שיש הבדל בין 2 סוגי כפיפות עקבים שרשמתי. נראה לי שזה סוג של סקוואטים התרגיל הזה, מישהו יכול להגיד את השם המדויק?

rafiz

New member
עוד

אבל מה ההבדל בין רגליים על הרצפה לרגליים על הספסל? איזה עוד תרגילים טובים לחזה עליון וחזה תחתון חוץ מלחיצות בשיפוע? ואני חושב שיש הבדל בין 2 סוגי כפיפות עקבים שרשמתי. נראה לי שזה סוג של סקוואטים התרגיל הזה, מישהו יכול להגיד את השם המדויק?

למעלה