שאלות

מיילי4

New member
שאלות

טיולים -היה לכם טיול שנתי?אם כן לאיפה הלכתם ולכמה ימים? -מה הטיול עם הכיתה\חברים שהכי אהבתם מכל השנים? -מה הטיול עם המשפחה שהכי אהבתם? זמרים מי כל הזמרים שאתם אוהבים??????? איזה שירים אתם מציעים לישמוע של הזמרים האהובים עליכם?? תשובות! טיולים -יש לנו ביום שני לצפון לשתי ימים! -לדרום!לשתי ימים -לח"ול זמרים! תשובות! מיילי סיירוס,סלינה גומז,ג'סטין ביבר,דמי לובאטו,האחים גונאס של מיילי-party in the usa סלינה גומז-fowlling down ג'סטין ביבר-baby דמי לובאטו-la la lend האחים גונאס-sos תענו תשובות ומהר!!!!!:):)

שובלי11

New member
תשובות

היה לכם טיול שנתי?כן. אם כן לאיפה הלכתם ולכמה ימים?לגלבוע ליום. מה הטיול עם המשפחה שהכי אהבתם?טיול אוהלים בטבריה. מי כל הזמרים שאתם אוהבים???????מיילי סירוס , Jay Sean ,ג'סטין ביבר ,דמי לובאטו ,לידי גאגא ,האחים ג'ונאס,קאשה. איזה שירים אתם מציעים לישמוע של הזמרים האהובים עליכם?? קאשה - Blah Blah Blah ג'סטין ביבר-One Time מיילי סירוס-Party In The U.S.A. לידי גאגא-Bad Romance HebSub Jay Sean- Down

מיילי4

New member
תודה שענית!

אני מעריצה מס' 1 של מיילי סיירוס!ברור??אם לא אני יגיד לך אבל בקשיחות!!!!!!!אני מעריצה מס' 1 של מיילי סיירוס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה